>
Під замовлення
299 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

44 шт.
1 шт.
21.4 × 15.8 × 6 cm
6+
0 шт.

Опис

Свій салон краси
Ей, пора прокидатися! Клієнти вже чекають. Відкривай свій салон краси і приступай до гри. Обслужи кожного клієнта за допомогою касового апарату і виконай всі їхні бажання. У тебе в розпорядженні буде велике дзеркало, помада, гребінець, духи, а також різні бантики і прикраси. Не варто забувати і про таємного вихованця, який захований в мішку. Він завжди буде поруч і допоможе у важких ситуаціях. Стань справжнім майстром разом з LEGO Friends 41405 Stephanie's Play Cube - Beauty Salon.

Переваги конструктора
Конструктор ідеально підходить для гри, як наодинці, так і разом з друзями. Спеціально для цього він поділений на два блоки, що робить гру не тільки цікавіше, але і зручніше. Всі деталі набору легко кріпляться не тільки всередині контейнера, але і зовні. Вони не можуть нашкодити малюкові, адже є повністю безпечними. Під час гри, малюк не тільки розважається, а й розвиває фантазію, дрібну моторику рук, уяву та інші якості, необхідні для дорослого життя. Будьте впевнені, ваш малюк буде приємно здивований таким подарунком на день народження або інше свято.

Що всередині?
Розкриваючи упаковку, дитина виявить контейнер, в якому знаходяться 44 деталі. Серед них малюк знайде велике дзеркало, фігурку дівчинки, касовий апарат, а також гребінець, помаду, парфуми та багато іншого. ЛЕГО Друзі 41405 Ігровий кубик Стефані - салон краси розрахований на дівчаток, віком від 6 років. Він прекрасно підходить в якості першого знайомства дитини з наборами ЛЕГО, адже легко збирається і не складається з великої кількості деталей. Приємною особливістю є те, що набір можна брати з собою в будь-яке місце, достатньо всього лише зібрати всі деталі всередину контейнера і закрити його.

Конструктор LEGO Friends 41405 Stephanie's Play Cube - Beauty Salon оригінальний і сертифікований. Купити набір ви можете в нашому магазині. Доставка діє по всій Україні.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари