>
Під замовлення
799 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

47 шт.
1 шт.
15 × 5 × 21 cm
6+
0 шт.

Опис

Приємні особливості конструктора
Немає людини, яка б не любила солодощі, але не у кожного є свій кондитерський магазин. LEGO Friends 41407 Olivia's Shopping Play Cube дозволить вашому малюкові стати справжнім продавцем кондитерських виробів, які користуються великим попитом в Heartlake City. Малюк повністю зануриться в захоплюючу гру і випробує найяскравіші емоції. Конструктор не тільки принесе малюкові задоволення, а й посприяє розвитку таких якостей як дрібна моторика рук, фантазія, уява, комунікація та ін. Будьте впевнені, конструктор ЛЕГО стане не тільки другом, а й учителем малюка.

Стань справжнім кондитером
О ні! Як же нагодувати всіх цих людей? Без паніки, починаємо збирати наш кондитерський магазин. З його допомогою ми зможемо обслужити всіх відвідувачів і непогано заробити. У магазині є все: торти, цукерки шоколад і багато іншого. Кожен зможе знайти тут свою улюблену страву. Головне не позіхати і швидко приймати замовлення за допомогою касового апарату. А таємний вихованець в мішку допомагатиме. Уперед до пригод, з ЛЕГО немає часу нудьгувати.

Що чекає дитину
ЛЕГО ДРУЗІ 41407 Кубик Олівії - Магазин солодощів прекрасно підходить для гри з друзями. Він поділений на два блоки, що робить гру ще цікавіше. Конструктор складається з 47 деталей, які відмінно взаємодіють між собою. Всі деталі проходять ретельну перевірку і не мають гострих кутів. Вони кріпляться не тільки всередині контейнера, але і на ньому, що значно розширює ігрові можливості. Також деталі можна використовувати поза контейнера. Набір складається з невеликої фігурки дівчинки, великого шоколадного торта, касового апарату, і інших цікавих деталей. Конструктор відмінно підходить дівчаткам віком від 6-ти років і здатний подарувати насичені емоції будь-якій дитині.

Всі конструктори в нашому магазині оригінальні і сертифіковані. Купити LEGO Friends 41407 Olivia's Shopping Play Cube ви можете, зробивши замовлення на сайті. Ми оперативно доставимо набір в будь-яку точку України і відповімо на всі питання.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари