>
Під замовлення
299 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

47 шт.
1 шт.
20.5 × 5.2 × 15.3 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Літній ігровий куб Стефані продовжує спекотне літо і нагадає про теплі дні в будь-який час року!

Опис LEGO

Невеликий компактний набір складається з двох частин, кожна з яких призначена для особливого роду занять. З одного боку розташований сад з красивими квітами. Стефані вміло доглядає за ними. Інша частина куба - це розважальна зона, де можна влаштувати гучну дискотеку для всіх запрошених гостей. Тут також є спеціальний музичний стіл для створення особливої ​​музики і атмосфери.

Комплектація набору

Всі 47 деталей мають власне призначення. Фігурка Стефані в рожевих навушниках - це окремий елемент комплекту. Вона яскрава і весела, це головний персонаж, хто створює свято. Є додаткова коробка, в якій захований сюрприз. Це може бути подружка Стефані або аксесуари для літнього ігрового куба. Комплект LEGO 41411 представлений у вигляді валізки блакитного відтінку з прозорою кришкою.

Як грати?

Ігровий набір ЛЕГО 41411 необхідно скласти. Всі елементи поєднуються і створюють повноцінну картину. Дитина може самостійно вигадувати різні види ігор. Для цього слід лише включити фантазію і уяву. Є можливість грати разом з подружками, організовувати спільні свята. Стефані завжди рада бачити у себе в гостях всіх друзів.

Чому корисно дитині?

Подібні розваги призначені для дітей від 6-ти років. Комплект повністю безпечний для дитини, позитивно впливає на ріст і розвиток. У дівчаток формуються такі якості як посидючість і уважність, розвивається логічне мислення і дрібна моторика. LEGO 41411 викликає величезний інтерес завдяки різноманітності предметів і вибору локацій. Крім цього, самостійна робота надає комплекту цінності, адже кожна дівчинка створює гру своїми руками, вдихаючи в неї життя.

Купівля

Літній ігровий набір куб Стефані - це ідеальний подарунок для дівчинки від шести років. Наш сайт представляє величезний вибір іграшок за доступними цінами, встановленими офіційним імпортером. ЛЕГО 41411 містить відповідні сертифікати, що підтверджують поставку через офіційного дистриб'ютора. Можна оформити замовлення онлайн або звернеться до менеджера. Він з радістю відповість на всі виникаючі питання. Ігровий куб стане знахідкою для дитини, адже разом з цією іграшкою він отримує комплект додаткових розваг для реалізації всіх своїх бажань.

  • 5.0

    4 жов, 2020
    Уже покупали доце наборы из этой серии. Ребенку в первую очередь нравится сам формат игры. Потому что для каждой куколки есть свои комнаты и предметы. LEGO Friends Игровой куб: лето со Стефани дополнил ее коллекцию как нельзя лучше. Разнообразие предметов и вещей хорошее, наклейки в комплекте идут. Но вот на мой взгляд слишком уж все миниатюрно. Иногда мелкие детальки теряются, с этого комплекта уже на 2 день была потеря и ребенок конечно расстроился. Хорошо, что можно было комбинировать другими предметами из других наборов, так что выход из ситуации нашли. Ну а так в целом покупка хорошая. Дочка играется с удовольствием и может часами не отлипать от набора придумывая разные занятия для куколки.
    Достоинства:
    Удобный контейнер для деталей, который используется как игровые комнаты куколки. Красочное оформление. Удобно написанная инструкция в картинках, где все понятно.
    Недостатки:
    В наборе есть мелкие детальки, так что будьте внимательны - теряются в квартире очень быстро.
  • 5.0

    9 вер, 2020
    Стефани - еще одна веселая девочка из серии LEGO Friends. Дочь с подружками не так давно стали собирать эту серию, меняются минифигурками. Благодаря лего дети не сидят в телефонах, а вместе играют и развивают фантазию,
    Достоинства:
    Развитие фантазии, моторики у детей.
    • 5.0

      29 вер, 2020
      Мы также стали счастливыми обладателями этого набора. Все замечательно , претензий нет.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари