>
Під замовлення
299 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

48 шт.
1 шт.
20.5 × 5.2 × 15.3 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Олівія відправляється в морську подорож на власному ігровому клубі!

Опис LEGO

Літній ігровий куб являє собою чемоданчик з синім і рожевим відтінком невеликого компактного розміру. Кожна частина має своє забарвлення та зону для відпочинку. З одного боку - це пляжна атмосфера з яскравим сонцем, басейном і пальмою, з іншого розташовані додаткові аксесуари для забезпечення повноцінного відпочинку. Фігурка Олівії може вибирати розвага, спираючись на свій настрій. У комплект входить коробочка, в якій розміщений ще один сюрприз.

Особливості набору

ЛЕГО 41412 містить 48 елементів, за допомогою яких гра набуває яскраві фарби. Кожна деталь продумана до дрібниць і має певне місце. Головна особливість набору в тому, що необхідно зібрати всі компоненти воєдино для того, щоб отримати повноцінну картину і гру. Надихаюча тематика літа, тепла і відпочинку додає позитивних емоцій, гарного настрою. Кожна дівчинка проникає до Олівії особливою симпатією, дитина зайнята на тривалий період захоплюючою грою.

Літній ігровий куб можна брати з собою в подорож, адже завдяки компактному розміру, він не займає багато місця. Дитина зможе використовувати набір під час переїздів або перельотів. Атмосфера літа завжди буде супроводжувати його і нагадувати про казкових і веселих канікул. Крім цього, можна збирати колекцію таких іграшок з головними персонажами.

Чому корисно дитині?

LEGO 41412 ставиться до розвиваючих іграшок для дітей від 6-ти років. Подібні розваги позитивно впливають на дрібну моторику, логічне мислення. Розвивається уява, уважність до деталей, посидючість і самостійність. Діти вчаться підходити до завдання з різних сторін і знаходити правильну відповідь. Крім цього, цікаве і захоплююче заняття стане улюбленою іграшкою для проведення вільного часу.

Купівля

На нашому сайті всі іграшки представлені за ціною, встановленою офіційним імпортером. Також, поставка в Україну виробляється офіційним дистриб'ютором «Лего Україна». На сайті можна ознайомитися з асортиментом і оформити замовлення онлайн. За вказаними номерами менеджер відповість на всі питання і надасть повну інформацію про товар. Літній ігровий куб ЛЕГО 41412 з персонажем Олівія буде приносити задоволення дитині, а батькам гарний настрій і вільний час.

  • 5.0

    16 вер, 2020
    LEGO Friends Игровой куб: лето с Оливией напоминает отдых у моря. Сейчас куб стоит на столе, когда дети делают уроки, часто на него смотрят и вспоминают лето. Мы дополнили набор ракушками. Дочь пошила для куклы пляжный наряд.
    Достоинства:
    Качество, позитивный набор, приятные новые оттенки, раньше таких не было.
  • 5.0

    7 вер, 2020
    Набор, который можно взять с собой в дорогу, Форма набора в виде коробочки мне понравилась. Все в одном месте и не теряется, думаю любая девочка, будет в восторге.
    Достоинства:
    Практичная упаковка, набор яркий. Цена очень хорошая.
    Недостатки:
    Хотелось бы больше аксесуаров.
    • 30 вер, 2020
      Коробочка удобная согласна, но видимо от частых открываний наша сломалась. Заклеили и дальше играем.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари