>
Під замовлення
299 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

51 шт.
1 шт.
20.5 × 5.2 × 15.3 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Яскравий і оригінальний ігровий куб Емма робить будь-яке заняття максимально цікавим і захоплюючим!

Опис LEGO

Різнобарвна валізка привертає увагу будь-якої дівчинки. Ігровий куб - це не просто іграшка, це повноцінний набір додаткових елементів і деталей, які складаються в одне ціле. Кожна з двох частин має своє призначення. Одна сторона - це робоча зона з реалістичною грубкою для приготування різноманітних смачних страв.

Інша сторона містить холодильник, прилавок і додаткові аксесуари. Емма може приготувати найоригінальніше і смачне морозиво на професійному рівні. У наборі також можна знайти лопатку для розпалювання вогню, відерце, грошові купюри.

Як грати та в чому користь?

Ігровий куб ЛЕГО 41414 може виконувати функцію пересувного вагончика з продажу морозива, де Емма зможе самостійно пригощати своїх друзів і знайомих. Однак, є можливість придумати власну гру, включити фантазію і уяву. Перед тим як почати грати, необхідно зібрати іграшку і надати їй відповідний вигляд.

Набори з подібною серії позитивно впливають на розвиток дитини. Активно прищеплюються такі звички як посидючість, уважність і логічне мислення. Для кожного елемента важливо підібрати правильне місце і розташування в наборі. Всі деталі повністю безпечні для дитини.

Особливості

Ігровий куб LEGO 41414 має невеликий компактний розмір, тому його дуже зручно брати з собою в будь-яку поїздку. Він не займає багато місця, при цьому його можна використовувати відразу в дорозі. Це буде відмінне проведення часу для Вашої дитини. Весела і дружелюбна Емма дуже швидко стане улюбленою подружкою, з якою можна відправиться на пошуки пригод. Також всередині набору всіх чекає додаткова коробочка з приємним сюрпризом.

Купівля

Постачання всіх товарів в Україну здійснюється офіційним дистриб'ютором «Лего Україна». Ціна на кожен товар фіксована і є встановленої офіційним імпортером. На нашому сайті є величезний вибір іграшок як для дітей, так і для дорослих.

Кожен клієнт може зв'язатися з менеджером для уточнення деталей або оформити замовлення онлайн. Ми прагнемо створити комфортні умови для всіх користувачів. Літній ігровий куб Емма LEGO 41414 зробить дозвілля Вашої дитини максимально цікавим і захоплюючим, з користю для розвитку.

  • 5.0

    7 вер, 2020
    Решили собрать всю серию таких игровых наборов. Приятно удивила цена. Менеджер магазила рассказала нам о новинках и посоветовала Игровой куб: лето с Эммой. Так как подобные наборы у нас есть, заказали и этот. Ждем свою посылку.
    Достоинства:
    Менеджеры знают товар, могут подсказать при оформлении заказа. В наборе понравилась минифигурка девочки, поэтому и заказали.
    Недостатки:
    Небольшое количество деталей, отсутствие вариантов для сбора.
    • 17 лис, 2020
      Мы тоже теперь собираем. Они и так стоят недорого, так на них ещё и акции делают.
    • 30 вер, 2020
      Да, вы молодцы, со всей коллекцией, конечно, интереснее играть. Уважуха!

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари