>
Під замовлення
299 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

43 шт.
1 шт.
20.5 × 5.2 × 15.3 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Новий ігровий куб Андреа для літніх днів принесе свіжі ідеї і реалізує заповітні мрії

Опис LEGO

Комплект Літній ігровий куб Андреа 41410 представлений у вигляді коробки, розділеної на дві окремі половини. На одній стороні розташований прозорий акваріум зі справжнім скарбом на дні. Друга половина містить шафа для зберігання аксесуарів для дайвінгу, а також комп'ютер, за допомогою якого можна знайти скарби. Це справжні пригоди для маленької Андреа. Відважна і смілива дівчинка готова разом з друзями поринути в підводний світ.

Комплектація набору

Новинка 2020 року добігає для дівчаток різного віку. У наборі зібрані 43 елементи, які створюють ігровий процес. Також, комплект включає додаткові аксесуари такі як ласти, маску для занурення і фігурку Андреа. Ігровий куб виглядає як невеликий компактну валізку. Можна з легкістю брати його в дорогу, він зручний і не займає багато місця. У кожної дівчинки буде власний багаж, який вміщує тільки її власну іграшку.

Особливості

Тематика ЛЕГО 41410 - пляж і літо. Сонячні дні наповнені теплотою і легким морським бризом. Ігровий куб Андреа доповнює дитяче дозвілля дитини. Різнокольорові деталі, цікава гра захоплюють незвичайною ідеєю і морською подорожжю, що захоплює. Комплект призначений для дівчаток від 6-ти років, при цьому всі елементи повністю безпечні для дитини.

Як грати?

Для початку необхідно зібрати повноцінний оригінальний Літній ігровий куб Андреа LEGO 41410. Після цього можна проявляти фантазію і уяву, придумувати різні підводні подорожі. Андреа може перебувати в підводному світі або досліджувати скарби за допомогою ігрового комп'ютера. До неї можуть приєднатися інші герої та разом придумувати цікаві й захоплюючі ігри.

Купівля

Всі іграшки, розташовані на нашому сайті, мають підтверджені сертифікати якості. Постачання здійснюються офіційним дистриб'ютором «Лего Україна», а ціна залишається незмінною від імпортера. Є можливість оформити замовлення онлайн через сайт або зателефонувати за вказаними номерами. Наш менеджер надасть детальну інформацію про товар, допоможе вибрати і відповість на всі питання, що з'являється. Порадуйте дитини чудовим набором ЛЕГО 41410. Це ідеальний подарунок для дівчаток, хто розвивається, зростає. Комплект допоможе виявляти креативне мислення і нестандартний підхід до гри.

  • 5.0

    4 жов, 2020
    Набор интересный, подарили такой дочке. Стоит недорого и в тоже время в таком компактно кубе есть все необходимое для полноценной игры. Детализацию предметов и самого персонажа великолепная, ярко и красочно все выглядит. И очень удобно играться, раскладывается как книжка и получается своего рода уютные 2 комнатки. Инструкция нормально написана, ребенок без проблем разобрался. По комплектации детальки и наклейки были в достатке, пронумерованы для удобства сборки и их не перепутать. Дочка собирала самостоятельно и с большим интересом. Для 5 летнего ребенка отличный вариант подарка.
    Достоинства:
    Небольшая цена, хорошая проработка всех деталей, отлично развивает фантазию ребенка.
    Недостатки:
    Как ни крути, но набор маленький и количество деталей ограничено.
    • 24 лис, 2020
      Він і так коштує недорого, а тут ще й акція. Візьму одразу декілька, донці віддам і на новорічні подарунки будуть.
  • 5.0

    9 вер, 2020
    LEGO Friends Игровой куб: лето с Андреа имеет множество достоинств, но главное из них - компактность и удобство. Ребенок без взрослых легко соберет набор и будет следить за сохранностью всех элементов.
    Достоинства:
    можно взять с собой и не бояться о потере деталей.
    • 5.0

      29 вер, 2020
      Тоже берем набор с собой, очень компактная упаковка. Я бы для всех наборов сделала подобные коробки.
  • 5.0

    7 вер, 2020
    LEGO Friends Игровой куб: лето с Андреа - набор, который напоминает нам о летнем отдыхе. Мне этот набор напоминает подводную лодку, глядя в иллюминатор, можно наблюдать за дельфинами.
    Достоинства:
    Такой набор хорошо развивает фантазию у детей, память. Можно придумать истории приключений Андреа.
    Недостатки:
    Маленький размер набора, нехватило морских обитателей.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари