>
Під замовлення
299 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

40 шт.
1 шт.
15 × 5 × 21 cm
6+
0 шт.

Опис

Про конструктор
Ваша дитина вже з ранніх років відчуває любов до тварин? Тоді конструктор LEGO Friends 41405 Andrea's Shopping Play Cube просто ідеально їй підходить. Конструктор являє собою невеликий зоомагазин, в якому знаходиться акваріум, скринька з хом'яками, касовий апарат і багато іншого. Дитина може придумувати різні ігри і розважатися як поодинці, так і з друзями. Конструктор відмінно підходить для дітей від 6-ти років і складається з 40 деталей. Дитина буде повністю занурена в ігровий процес, збираючи свій власний зоомагазин. Всі деталі відмінно взаємодіють між собою і не можуть нанести якої-небудь шкоди, адже проходять ретельне тестування ще на етапі виробництва. Сам же конструктор нагадує собою невеликий куб, який можна брати з собою, куди б дитина не пішла. Причому деталі кріпляться не тільки всередині куба, але і зовні, що значно розширює можливості для гри.

Захоплюючий сюжет
Ей, досить розслаблятися, у тебе вже ціла черга біля магазину. Пора відкривати свій невеликий зоомагазин і погодувати тварин. Не забудь насипати корм в акваріум, а також погодувати хом'яків всередині ящика. Домовляйся з клієнтами і продавай їм тварин свого зоомагазину. Головне не забудь взяти гроші і видати здачу за допомогою касового апарат. Зроби відвідувачів щасливими, подарувавши їм маленького хом'яка чи рибку, і не забувай про таємний мішок, адже хто знає, що чекає на тебе після відкриття.

Особливості набору
Всередині упаковки дитина знайде невеликий контейнер, всередині якого знаходяться всі необхідні деталі для гри. Конструктор ЛЕГО Друзі 41405 Андреа Плейс Куб - Зоомагазин складається з цікавоЇ фігурки дівчинки, акваріума, касового апарату скриньки для хом'яків, таємного мішка, в якому може бути все, що завгодно і інших захоплюючих деталей. Іграшка відмінно підходить дівчаткам в якості подарунка на день народження або будь-яке інше свято. Він познайомить вашу дитину з всесвітом ЛЕГО і подарує незабутні емоції під час гри.

Купити оригінальний і сертифікований конструктор LEGO Friends 41405 Andrea's Shopping Play Cube ви можете, зробивши замовлення в нашому магазині. Ми доставимо ваш набір в будь-яку точку України і відповімо на всі питання.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари