>
Під замовлення
299 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

49 шт.
1 шт.
20.5 × 5.2 × 15.3 cm
6+
0 шт.

Опис

Зручний для гри
Допоможи Андреа вивчити нову пісню разом з конструктором LEGO Friends 41400 Чарівний куб Андреа - Співачка. Вона скоро буде виступати, тому потрібно швидко вивчити пісню. Налаштовуй звук, регулює гучність і підготуй Андреа до виступу. Конструктор зроблений у вигляді шкатулки, тому його зручно брати з собою в будь-яке місце. Також шкатулку можна розділити на дві частини і грати разом з подругою. Придумуйте різні ігри, сценарії і ситуації. З набором ЛЕГО вам не доведеться нудьгувати.

Що всередині
Конструктор LEGO Friends 41400 Чарівний куб Андреа - Співачка - це новинка 2020 року. Його можна зручно брати з собою і грати в будь-якому місці. Набір являє собою невелику шкатулку, всередині якої безліч аксесуарів для музики. Тут є і великі колонки, і піаніно, і мікрофон, і навіть невелика сцена. Також не варто забувати про невелику мініфігурку Андреа і пакетик з сюрпризом. Це легкий конструктор, який містить всього 49 деталей. Він відмінно підійде в якості недорогого подарунка дівчаткам віком від 6-ти років.

Перед покупкою
Всі конструктори ЛЕГО повністю відповідають стандартам і абсолютно безпечні. Вони не можуть нашкодити дитині і відмінно підходять як для спільної гри, так і для гри наодинці. Граючи, дитина розвивається і повністю реалізовує свій творчий потенціал. При цьому вона не може пошкодити деталі конструктора, так як вони ретельно тестуються ще на етапі виробництва.

Купити оригінальний і сертифікований конструктор LEGO Friends 41400 Чарівний куб Андреа - Співачка ви можете, замовивши його у нас на сайті. Доставка діє по всій Україні, а якщо у вас виникли питання, ми з радістю на них відповімо.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари