>
Під замовлення
299 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

44 шт.
1 шт.
20.5 × 5.2 × 15.3 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Пробудіть в собі кулінара
Ваша дитина фанат кулінарії? Тоді варто подарувати їй унікальний конструктор LEGO Friends 41401 Чарівний куб Стефані - Пекар. Допоможіть Стефані приготувати смачну страву і здивуєте нею своїх друзів. Для цього у вас буде повноцінна кухня з плитою та приладами. Також не варто забувати і про таємного помічника. Але він точно не людина. Конструктор дозволяє розкрити весь творчий потенціал малюка і надає просто необмежений простір для фантазії та ігор. До того ж шкатулку можна розділити і грати разом з друзями. Тепер гра буде ще цікавіше.

Про набір
Набір LEGO Friends 41401 Stephanie's Play Cube - Baker буде відмінним подарунком на день народження або будь-яке свято. Варто звернути увагу, що він відрізняється простотою в збиранні і неймовірно демократичною ціною, яка робить конструктор доступним для кожного. Набір складається з 44 деталей, які відмінно взаємодіють один з одним. Вони не можуть завдати шкоди дитині і здатні витримати все що завгодно. Малюк може їх згинати, кусати, стискати і навіть скручувати, не боячись поламати. Конструктор розрахований на дівчаток віком від 6 років і здатний викликати море позитивних емоцій під час гри. Він являє собою невелику шкатулку з різними кухонними аксесуарами, красивою мініфігуркою Стефані і невеликим пакетиком з сюрпризом, в якому може бути все що завгодно.

Особливість конструктора
Конструктор відрізняється своєю простотою. Він прекрасно підійде в якості знайомства вашого малюка з ЛЕГО. Головна особливість набору полягає в компактності, адже після того як дитина пограє, конструктор швидко збирається. Також його можна брати з собою куди завгодно.

Всі конструктори ЛЕГО оригінальні і сертифіковані. Вони поставляються офіційним дилером "ЛЕГО Україна". Купити LEGO Friends 41401 Чарівний куб Стефані - Пекар ви можете, замовивши конструктор на нашому сайті.

  • 5.0

    30 бер, 2020
    Дочери очень понравился набор. Она с детства увлекается кулинарией, часто помогает мне по кухне, сейчас же может проявить свои кулинарные таланты, играя этим замечательным конструктором. Несмотря на его компактные размеры, он достаточно функциональный. Здесь есть и все необходимые аксессуары для готовки: плита, кастрюля, венчик. Сама главная героиня - Стефани имеет красивый фартук с шапочкой, выглядит, как настоящий шеф-повар. В итоге у неё получается испечь большой торт, которым она может угостить всех своих друзей. Также здорово, что в серии LEGO Friends есть другие тематические наборы, с которыми можно значительно расширить возможности для игры. Ребенок сможет развивать фантазию и мышление.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари