>
Під замовлення
299 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

40 шт.
0 шт.
20.5 × 5.2 × 15.3 cm
6+
0 шт.

Опис

Про конструктор
Конструктор LEGO Friends 41402 Чарівний куб Олівії - Дослідник прекрасно підійде дітям, які з раннього дитинства виявляють інтерес до науки. Конструктор являє собою невелику лабораторію, в якій можна робити все, що заманеться. Всередині лабораторії містяться різні деталі і аксесуари, за допомогою яких дитина може робити найрізноманітніші експерименти. Також не варто забувати про милу фігурку Олівії і пакетик з сюрпризом, в якому захований помічник дівчинки. Набір складається з всього лише з 40 деталей, тому легко збирається. Конструктор буде відмінним подарунком для маленьких дівчаток віком від 6 років.

Цікавий сюжет
Пізнавай навколишній світ разом з набором LEGO Friends 41402 Olivia's Play Cube - Researcher. Подивися, що це в лабораторії? Ого, Олівія вирішила приготувати чарівний слиз. Потрібно їй допомогти. Вона вже записала формулу на дошці, тепер залишилося тільки знайти потрібні інгредієнти і можна приступати до роботи. Набір надає величезні можливості для гри та розваг. Також він дозволяє дитині розвивати свою фантазію і комунікативні здібності, якщо вона грає з друзями. ЛЕГО не дозволить нудьгувати і дасть можливість повеселитися кожному.

Для батьків
Приємною перевагою набору є його мобільність. Всі деталі можна швидко скласти в скриньку і взяти з собою до друзів. При цьому конструктор легко збирається і буде цікавий навіть тим, хто не знайомий з ЛЕГО. Деталі набору не можуть нашкодити малюкові, при цьому вони досить міцні і не зламаються, навіть якщо дитина цього захоче. Що стосується ціни, то вона настільки демократична, що конструктор доступний практично кожному і відмінно підійде в якості недорогого подарунка.

Купити оригінальний і сертифікований конструктор LEGO Friends 41402 Чарівний куб Олівії ви можете на нашому сайті. Ми доставимо ваш набір в будь-яку точку України і відповімо на всі питання.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари