>
Під замовлення
299 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

40 шт.
1 шт.
20.5 × 5.2 × 15.3 cm
6+
0 шт.

Опис

Домашня ветеринарна
О ні! Вихованець Мії прихворів. Потрібно йому допомогти. Допоможіть дівчинці вилікувати бідного вихованця. Для цього в скриньці є все, що може знадобитися. Спочатку оглянь пацієнта, потім признач курс лікування і приступай до процедур. Тепер тільки від вас залежить, чи вилікуватися вихованець. Нудно грати наодинці? Тоді склади шкатулку і йди до друзів. Для того щоб була можливість грати удвох розділи її на дві частини і починайте веселитися. За допомогою даного набору, дитина відмінно проводить час і може дати абсолютну свободу своєї фантазії і творчості.

Про конструктор
Конструктор LEGO Friends 41403 LEGO Friends - Чарівний куб Мії - Ветеринар здатний подарувати дитині яскраві емоції і море позитиву. Він являє собою невелику шкатулку, всередині якої містяться різні ветерінарскіе пристосування, за допомогою яких можна діагностувати хворих тварин і лікувати їх. Також варто звернути увагу на милу фігурку Мії і таємничий пакетик з сюрпризом, який зможете відкрити тільки ви. Конструктор легко збирається і складається з 40 деталей. Він прекрасно підійде в якості недорогого подарунка маленьким дівчаткам, віком від 6 років, які люблять тварин і хочуть стати ветеринаром.

Перед покупкою
Набір LEGO Friends 41403 LEGO Friends Veterinarian є абсолютно безпечним і нешкідливим для малюка. Деталі не мають гострих кутів або будь-яких проблемних зон. Всі вони тестуються ще на етапі виробництва, тому дитина може їх кусати, стискати, дряпати і навіть розривати, не боячись пошкодити. Також шкатулки можна колекціонувати, поєднуючи їх, один з одним. Таким чином, у вас вийде міні містечко.

Замовити конструктор LEGO Friends 41403 LEGO Friends - Чарівний куб Мії - Ветеринар ви можете на нашому сайті. Доставка діє по всій Україні, а якщо у вас є питання, будемо раді на них відповісти.




 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари