>
Під замовлення
1999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

36 шт.
1 шт.
20.5 × 5.2 × 15.3 cm
6+
0 шт.

Опис

Станьте справжнім фотографом
Конструктор LEGO Friends 41404 Чарівний куб Емми - Фотограф дозволить вашій дитині відчути себе в образі фотографа тварин. Зазирни в студію Емми і починай фотографувати свого вихованця. Хто це буде поки невідомо, адже вихованець ховається в таємничому пакетику з сюрпризом. Спочатку приготуй вихованця до фотосесії. У цьому вам допоможуть спеціальні кисті для макіяжу. Потім зручно розмісти вихованця і починай робити знімки за допомогою фотоапарата. Після того як фотосесія буде завершена ви можете переглянути знімки на комп'ютері і обробити їх. Можливостей для гри багато.

Особливості конструктора

Конструктор LEGO Friends 41404 Emma's Play Cube - Photographer дає можливість вашому малюкові повністю проявити свій творчий потенціал і фантазію. Всього 40 деталей необхідно для повного щастя. До того ж вони легко складаються і розриваються. Конструктор відмінно підходить для дівчаток віком від 6 років і являє собою компактну шкатулку, яку зручно брати з собою до друзів. Всередині скриньки розташувалися різні аксесуари, включаючи ноутбук, фотоапарат, гребінець, ножиці і багато іншого. При цьому не варто забувати про маленьку фігурку милою Емми і пакетик з сюрпризом. Приємним бонусом буде те, що шкатулки можна колекціонувати, створюючи, таким чином, свою унікальну колекцію.

Для батьків
Конструктори серії Friends були спеціально розроблені для розваг. Вони познайомлять вашого малюка з такими персонажами як Стефані, Мія, Олівія, Емма і Андреа. При цьому кожен персонаж відрізняється своїм характером, тому дитина може підібрати собі друга до душі. Всі конструктори ЛЕГО сертифіковані і оригінальні. Вони не можуть завдати шкоди маляті і гарантують йому приємні емоції і море веселощів.

Купити конструктор LEGO Friends 41404 Чарівний куб Емми - Фотограф ви можете на нашому сайті з доставкою по всій Україні. Також наші фахівці будуть раді проконсультувати вас по телефону.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари