>
Під замовлення
319 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

60 шт.
1 шт.
15.7 × 21 × 5.2 cm
6+
0 шт.

Опис

Якщо Вам подобається серія LEGO Friends, або вже брали такі кубики, то набір LEGO "Балетний куб Стефані" точно підійде Вам, а також зможе стати відмінним подарунком для будь-якої дитини. До того ж, якщо Ви, або ваша дитина захоплюєтеся танцями або грою на піаніно, то набір LEGO 41670 точно прийде Вам за смаком.


Пакування набору
Набір LEGO "Балетний куб Стефані" поставляється в невеликій картонній коробці. Основний акцент зроблений на фіолетовому кольорі, яким виділено верх і низ. На передній стороні зображений сам набір, а також інші набори червневої серії кубів (дата випуску набору 1 червня 2021 року). На тлі: парк, красива рожева будівля і височенні будівлі - багатоповерхівки. На задній стороні: куб в розкритому вигляді, реклама наборів і також парк. Таким чином, лише поглянувши на упаковку, Ви вже будете розуміти, чого Вам чекати від набору. Також є логотипи і технічна інформація.


 

Мініфігурка
У наборі LEGO 41670 тільки одна мініфігурка - Стефані.
Вона просто обожнює природу, плавання і спорт. Тож не дивно, що саме Стефані з'являється в наборі з танцювальної тематикою. Вже вона то точно виграла б будь-які змагання! У наборі LEGO "Балетний куб Стефані", Стефані традиційно з'являється з посмішкою і світлим волоссям. Однак, в наборі LEGO 41670, волосся у неї забране. Також вона одягнена в бордову майку-блузку і білу спідницю. На ногах - рожеві туфлі.


Куб
У наборі LEGO 41670 куб бузкового кольору, який точно сподобається будь-якій дівчинці.
За стилістикою нагадує скриньку для біжутерії. Відкривається і закривається добре, петлі надійні. Можна не боятися про те, що щось випаде, якщо закрити куб. Тим більше, що всі деталі можна закріпити на підставі. Саме тому набір можна взяти з собою куди завгодно, будь то прогулянка з подружками або подорож.


Інтер'єр куба
Все всередині набору LEGO "Балетний куб Стефані" прямо таки кричить про балет і все, що з ним пов'язано.
Тому, якщо у Вас є маленька любителька активних ігор, це обов'язково має бути у неї. Отже, до інтер'єру. Всередині - балетна студія і клас з фортепіано. Є можливість станцювати балет, зіграти на піаніно або об'єднати ці дві дії. Для переможця є навіть спеціальний аксесуар - золота мініфігурка (аналог Оскара). Також в наявности стійка для балету, дзеркало і велика лампа. Якщо виділяти якісь кольори, то всередині куба переважає бузковий і коричневий колір.


Тваринка
Фішка таких наборів-кубів - тваринка рандомного кольору.
Є набори з фламінго, песиками, котиками і тд. Це додає деякої інтриги перед покупкою, адже ніколи не знаєш, яка забарвлення попадеться. Саме в наборі LEGO 41670 можливо отримати милого кролика 4 кольорів на вибір:

  • блакитного;
  • жовтого;
  • м'ятного;
  • червоного.

Зовнішність кроликів в наборі LEGO "Балетний куб Стефані" повністю однакова, різниця лише в кольорі. До речі, у всіх них є милий фіолетовий носик. Саме тому дітям не буде прикро, що вони отримали гіршого кролика.


Вперед, тільки від Вас залежить, що ж чекає Стефані і її чарівного вихованця-кролика сьогодні. Позитивні емоції як під час складання, так і під час демонстрації гарантовані!
Придбати набір LEGO Friends (41670) "Балетний куб Стефані" Ви можете в нашому магазині. Обов'язково потім поділіться своїми враженнями в відгуках до набору.
Вдалої і цікавої збірки!
 

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари