>
Уточнити наявність у постачальника
14999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 575 шт.
9 шт.
58 × 8 × 37.5 cm
12+
0 шт.
5.0

Опис

Вирушайте на одну з найзнаменніших і найочікуваніших подій королівства, коли лицарі стикаються на турнірі на славу володіння і руки прекрасної принцеси в наборі LEGO "Лицарський турнір".

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 10223 був випущений в рамках серії LEGO Castle. Він містить 1575 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 12 років. Тематика набору - будови.

Особливості серії. Серія Castle переносить фанатів конструктора в середньовічний світ, де лицарі б'ються з драконами, а в лісі можна нарватися на розбійників. Вона стала однією з перших в арсеналі конструктора і досі радує пригодами в замках і на їх околицях.

Учасники та гості турніру

Набір ЛЕГО 10223 має колекцію з 9 мініфігурок: король, королева, принцеса, лицар фракції левів, лицар фракції соколів, конюх, дворянин і 2 солдати. Кожен із персонажів має відповідне до образу вбрання - червоний костюм у короля, червона сукня в королеви, зелена сукня в принцеси, перший лицар у сірому обладунку, другий лицар у чорному обладунку, конюх                                                                                                                                                                                                                          у мішкуватому коричневому одязі, дворянин у бордовому костюмі, двоє солдатів у біло-червоних дублетах. Також у них є власні аксесуари, як-от корона в королеви або вила в конюха.

На додачу до мініфігурок, у наборі є 2 коні: бежевий і тілесний, зі збірними попонами і головним убором.

Місце для лицарського турніру

Перша збірка, представлена в наборі - роздільник для поєдинку з прикріпленими щитами фракції левів і соколів. Далі є 2 намети - один червоний і один темно-зелений, біля яких обидва лицарі можуть підготуватися до турніру. Вони мають різні техніки складання і в одного всередині булава, а в іншого сокира. Остання окрема частина, яку можна розташувати де завгодно - королівська оглядова ложа. Вона розташована на невеликому підвищенні, має місце для мініфігурок і накрита червоно-білим козирком.

Подальша частина набору об'єднана в одну і це замок із прибудовами. З одного боку від замку приєднується низький будинок конюха, а з іншого - будинок дворянина на палях. Знизу будинку дворянина є невелика деталь у вигляді бочки з вином і багета, звідки персонаж може спостерігати за поєдинком. Збірка ж основної частини складається з двох веж з місцем для стражників і балконом для принцеси. Вони виконані з сірих деталей, які з'єднуються під різними кутами. Кожна включає половину дерев'яної арки. Окремо від веж створюється прохід, що проходить через їхні вершини. Коли він доданий, утворюється така собі арка. Усередині веж і переходу є невеликі деталі інтер'єру. Насамкінець до веж кріпляться червоні вершини зі встановленими прапорами.

 

Станьте сміливим лицарем, прекрасною принцесою, шановним правителем королівства або навіть його простим жителем, щоб у тій чи іншій ролі побувати на майбутньому змаганні з набору ЛЕГО "Лицарський турнір".

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    13 кві, 2021
    Изначально серию начал собирать сын, а потом к нему присоединился и я. Этот набор прекрасен. Каждая мини-фигурка многое добавляет в сцену замка, который мы сейчас строим. Королева, которая раньше была доступна только как брелок для ключей или в календаре, является отличным дополнением. Дворянин и зеленая принцесса - тоже очень приятные бонусы (у принцессы также есть лягушка ... неужели это ее рыцарь под заклинанием?). Я думаю, что моя любимая часть этого набора - два шатра рыцарей. Очень оригинальная идея, которую я раньше не видел в предыдущих турнирных сетах. Отличный набор!
    Достоинства:
    В замке просто необходима возможность проводить турниры и этот набор как раз дал нам её. Классные минифиги и шатры. Да начнется поединок!
    Недостатки:
    На момент цена заставила задуматься о покупке. Однако, после приобретения это чувство пропало.
  • 5.0

    13 кві, 2021
    Этот набор отличный. Вы получаете то, что похоже на возрождение старых черных соколов, но в рыцарском поединке. Используется масса отличных деталей и техник. Было бы здорово, если бы была какая-то трибуна и дополнительные крестьяне, чтобы наблюдать за боем, но не беда, ведь в наборе есть 9 минифигурок. Моя единственная реальная жалоба заключается в том, что я нашел довольно много случаев, когда казалось, что лего намеренно увеличили количество штук, например когда было два кирпича 1x3, когда вместо них можно было использовать один 1x6. Но этот набор все равно заставил меня вернуться к тематике замков.
    Достоинства:
    Лучше всего объединить набор с другими в серии. Так и публика появится и турнир будет масштабнее. Хотя набор и так выглядит впечатляюще.
    Недостатки:
    В некоторых моментах намеренно увеличено количество деталей.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари