>
Уточнити наявність у постачальника
8799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 173 шт.
0 шт.
28.2 × 48 × 9.1 cm
18+
0 шт.
5.0

Опис

Райський птах/Стреліція — одна з найпрекрасніших рослин родом з Південної Африки тепер може з'явитися у Вашому домі в інтерпретації конструктора ЛЕГО за допомогою набору ЛЕГО "Райський птах". Популярність обумовлена ​​тим, що квіти схожі на фламінго, тому і отримали таку назву. На відміну від справжніх квітів, ці не вимагають поливу, тому стануть відмінними кімнатними рослинами, які не потребують постійного догляду. Однак, час від часу все ж доведеться протерти від пилу.

Упаковка і вміст

Як і інші ботанічні набори, набір ЛЕГО 10289 поставляється в упаковці в стилі колекції для дорослих. Мінімалістичний текст і чорний фон надають їй солідності. На передній стороні зображено велику рослину в горщику, а на задній — квітку крупним планом і порівняння зі справжньою. Усередині коробки Ви виявите 10 пакетів з детальками (всього 1173 елементів) і інструкцію.

Увага! Наклейки в наборі ЛЕГО "Райський птах" відсутні.

Райський птах

Перше, що кидається в очі, як тільки Ви поглянете на коробку набору ЛЕГО 10289 — яскраві квіти. Всього Вам запропонують зібрати 3 квітки, які на тлі приглушеної кольорової палітри решти моделі, пропонують таку ж яскравість, як у справжньої рослини. Поєднання яскраво-оранжевого, вогненно-жовтого, рожевого, пурпурного і білого дійсно приверне увагу і впишеться в будь-який інтер'єр. Квіти також ідеально поєднуються з вісьмома великими темно-зеленими листками і контрастують з ними.

У готовому вигляді Райська квітка буде досягати 45 сантиметрів і виглядати більш, ніж ефектно.

Збірний горщик

Основне нововведення, яке відрізняє набір ЛЕГО "Райський птах" від попередників-аналогів — збірний горщик. Конструкція являє собою тверду восьмикутну форму з невеликою глибиною, для того, щоб розмістити всередині 300 деталей 1 на 1 — щось на зразок грунту. За рахунок шарнірів і кутових пластин, горщик виходить досить міцним, здатним витримати не тільки запропоновану збірку, але і щось більше. А щоб він виглядав не тільки міцно, але і красиво, посередині є золотий обідок. У готовому вигляді горщик важить близько 600 грам, що допоможе запобігти перекиданню рослини.

Створіть унікальну рослину

За рахунок обертових стрижнів і петель, листя і квіти в наборі ЛЕГО "Райський птах" можна розташувати так, як Вам буде завгодно, щоб створити неповторний дизайн. В інструкції до набору приведена цитата Кріса Маквея — художника по декораціях, в ній сказано, що він особливо пишається тим фактом, що рослина гойдається як справжня, коли віє легкий вітерець. Повірте, виглядає це і правда заворожуюче.

Схожі набори

Набір ЛЕГО 10289 не перший, присвячений тематиці рослин. Якщо Вам раптом він сподобався, зверніть увагу на наступні:

  • ЛЕГО "Букет" (10280);
  • ЛЕГО "Дерево бонсай" (10281).

Всі вони, особливо разом з набором ЛЕГО "Райський птах" зможуть прикрасити не тільки підвіконня, а й робоче місце.

Набір ЛЕГО "Райський птах" не тільки здалеку, але і поблизу виглядає дуже реалістично і зможе здивувати друзів. Тому позитивні емоції як під час складання, так і під час демонстрації набору ЛЕГО 10289 гарантовані.

Купити набір ЛЕГО "Райський птах" (10289) Ви можете в нашому магазині. Обов'язково потім поділіться враженнями у відгуках до набору.

Вдалої і цікавої збірки!

  • 5.0

    22 сер, 2021
    Эта тема приносит что-то совершенно новое во вселенную lego. Для себя я разделил сборку на несколько этапов. Этап 1 начинается с горшка. Внутренняя часть состоит из восьмиугольника, который в основном заполнен. Этап 2 завершает горшок, наверху проделываются дырочки. На этапе 3 собирается само растение. Синие булавки соединяют маленькие листья, темно-серые булавки соединяют более длинные стебли с листьями. На этапе 4 наконец создаются цветы. И затем этап 5 - наполнение горшка детальками. Каждый этап по своему крутой и интересный, только вот стебли было собирать немного сложно.
    Достоинства:
    Горшок - отличное дополнение к набору, так как он значительно упрощает демонстрацию набора. Достаточное количество листьев, растение не выглядит голым. Не требует ухода.
    Недостатки:
    Быстрая сборка с некоторым количеством повторений.
  • 5.0

    22 сер, 2021
    Мне понравился опыт создания горшка, а затем и самого растения. Сборка цветов была хорошей, но быстрой (особенно с тремя цветами). Он оказался намного больше, чем я ожидал, и более грандиозным. В целом отличная расслабляющая сборка и визуально потрясающий конечный результат. Удивительно, на что способны сотрудники компании лего. Превратить кучу деталей в красивую Райскую птицу.
    Достоинства:
    Цветы можно настроить как угодно. Крепкий горшок, в котором легко транспортировать растение. Хорошо выглядит в сочетании с букетом.
    Недостатки:
    Знаменитые "золотые кольца" - фишка набора, практически что спрятаны в горшке.
  • 5.0

    22 сер, 2021
    Это хорошее дополнение к ботанической коллекции, скоро так все растения в доме у меня будут из лего. Учтите, что 300 деталей - это «почва», поэтому их стоит отнять от сборки. Возможно поэтому сборка не показалась мне такой долгой и сложной. Готовым, цветок выглядит просто великолепно, знакомые не могут поверить в то, что это конструктор.
    Достоинства:
    Произведение искусства, которое интересно строить. Стебли прочные. Выглядит как настоящий цветок.
    Недостатки:
    300 деталей - это просто грунт.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари