>
Уточнити наявність у постачальника
8199 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

2 923 шт.
5 шт.
58 × 12.5 × 47.5 cm
18+
0 шт.
5.0

Опис

Хочемо ознайомити вас з новинкою 2021 року з серії LEGO Exclusive під назвою 10278 Поліцейська дільниця. Набір складається з 2923 деталей, з яких можна побудувати велику триповерхову будівлю, в якій кожна кімната буде деталізованою. З огляду на безліч деталей і речей, набір дає можливість обіграти неймовірні сюжети. А зараз розглянемо поліційну дільницю ближче.

Неймовірний фасад

Фасади і дах будівлі своєю красою та дизайном переносять нас в минуле століття. Весь будинок є великою доглянутою будівлею. З лицьового боку можна побачити двері не тільки в поліцейську дільницю, а й у прилеглу до нього крамницю, де продають пончики, а також кіоск, у якому можна придбати свіжу газету.

З тильного боку будівлі можна побачити чорний вхід до поліцейської дільниці, а також пожежну драбину, яка веде на самий дах. Також видно решітки тюремного відділення, де перебувають злочинці. А поруч з ними у стіні будівлі є невелика щілина. За її допомогою подільники злочинців можуть передавати деякі речі ув'язненим.

Прогуляємося по всіх поверхах і зайдемо всередину кожної кімнати. Завдяки тому, що кожен поверх від'єднується, ми можемо розглянути всі речі всередині.

Перший поверх

На цьому поверсі знаходиться хол, де сидить черговий. Він приймає відвідувачів і вхідні телефонні дзвінки. Зліва від нього розташована одинарна камера з ліжком і санвузлом. Праворуч знаходиться магазин з пончиками та іншими ласощами. У ньому працює усміхнена продавчиня, яка може пригостити не тільки солодким пончиком, а й ароматною кавою.

Другий поверх

На другий поверх ведуть сходи з холу. Тут ми можемо побачити кімнату слідчого. У його кімнаті є лампа, телефон, друкарська машинка і стенд, на якому слідчий розвішує фотографії, з’єднуючи їх ниткою, щоб відстежити ланцюжок подій. У кутку кімнати — фотоапарат на штативі і місце, де фотографують підозрюваних. Праворуч від кімнати слідчого знаходиться невелика житлова кімната. Вона обставлена всіма необхідними речами для проживання.

Праворуч знаходиться магазин з пончиками та іншими ласощами. У ньому працює усміхнена продавчиня, яка може пригостити не тільки солодким пончиком, а й ароматною кавою.

Тут ми можемо побачити кімнату слідчого. У його кімнаті є лампа, телефон, друкарська машинка і стенд, на якому слідчий розвішує фотографії, з’єднуючи їх ниткою, щоб відстежити ланцюжок подій.

У кутку кімнати — фотоапарат на штативі і місце, де фотографують підозрюваних.

Третій поверх

На останній поверх ведуть ті ж самі сходи з першого поверху. На поверсі розташований невеликий кабінет капітана поліції, у якому є програвач, щоб слухати записи розмов. Поруч з кабінетом знаходиться туалет і склад з полицями, на яких лежать речі затриманих.

Мініфігурки

У наборі є три мініфігурки поліціянтів: чергового, слідчого та капітана поліції. А також мініфігурка продавчині з магазину і злочинця, який поцупив у неї пончик.

Придбати набір 10278 Поліцейська дільниця можна у нашому інтернет-магазині.

  • 5.0

    17 сер, 2021
    Как всегда шикарный огромный необычный набор!!! Детализация на высоте, минифигурки крутые
    Достоинства:
    Эксперт в лего
    Embedded thumbnail

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари