>
Уточнити наявність у постачальника
399 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

6 шт.
1 шт.
10 × 5 × 8 cm
6+
0 шт.
4.5

Опис

Жоден Великдень не обходиться без тематичного святкового набору.

Якщо ви любите це свято так само, як і ЛЕГО, подаруйте дитині милий невеликий набір в честь свята.
За традицією західних країн, кролик ховає крашанки, а дитина повинна їх знайти. У хлопчика, який одягнув костюм кролика, в руках пензлик, яким він розмальовує писанки. Одне яйце він уже розмалював - значить зовсім скоро він буде його ховати. Розіграйте пошуки пасхального яйця всією сім'єю.
Будиночок кролика зроблений з картону. До речі, на ньому теж заховано пару яєць. Сам будиночок дуже акуратний, зайчик розмалював його квітами.
Доповнення до колекції
Набір «Будиночок пасхального кролика був випущений в 2018 році обмеженим тиражем. З даними набором ви купуєте відмінну колекційну міні фігурку хлопчика в костюмі кролика, яку можна застосовувати і в інших наборах, а колекціонери оцінять торс в блакитному костюмі з жовтим метеликом, білі штани і голову чоловічка в масці кролика.

Особливості набору
1. Складається всього із 6 деталей, буде відмінним доповненням до інших наборів ЛЕГО.
2. Рідкісні аксесуари - яйце з блакитним малюнком і пензлик в блакитний фарбі.
3. Міні фігурка чоловічка в костюмі кролика.
4. Картонний будиночок для кролика в комплекті.
Купуйте оригінальний сертифікований набір LEGO Exclusive Будиночок пасхального кролика (Артикул: 5005249) на нашому сайті. Доставка здійснюється не тільки по м. Київ, а й по всій Україні.

  • 4.0

    13 кві, 2021
    Я купил этот набор из-за минифигурки. Однако, при покупке не заметил одну деталь, это не кролик, а человек в костюме кролика. Такой чудак на самом деле. Поэтому я решил отправить его в свой Апокалипсеберг. Он потрясающе выглядит на дежурстве у ружья в Апокалипсеберге. Если вы мне не верите, посмотрите фото ниже.
    Достоинства:
    Думаю, что набор стоит взять ради такой чудной минифигурки)
    Недостатки:
    Домик не собирается, просто коробка. Минифигурка - человечек в костюме.
  • 5.0

    13 кві, 2021
    Близиться Пасха, пора бы купить что-то тематическое, к празднику. Этот набор - идеальное небольшое решение. Маленький кролик такой очаровательный. Эта красочная минифигурка - восхитительное дополнение к моему постоянно растущему городу, в котором есть детективный офис, банк, парижское кафе, закусочная, зоомагазин, кинотеатр и многое другое. Хотелось бы построить хижину из деталек, но это не меняет того факта, что это отличная покупка.
    Достоинства:
    Я постоянно изменяю свой город к праздникам и Пасха - не исключение. Взял 2 набора, поэтому кролики добавят праздничного настроения.
    Недостатки:
    Хижина не собирается из деталей.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари