>
Уточнити наявність у постачальника
799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

61 шт.
0 шт.
28 × 1 × 15 cm
6+
0 шт.
4.0

Опис

Зробіть свій унікальний блокнот
Блокнот - необхідна річ для будь-якої дитини. У ньому можна створювати свої перші малюнки, записувати важливі нагадування, робити конспекти. Компанія ЛЕГО має майже 90-річний досвід створення дитячих іграшок і аксесуарів і як ніхто розуміє потреби дитини. Блокнот, який можна прикрашати за допомогою кубиків Лего - оригінальна і розвиваюче творче мислення річ.
 Подаруйте дитині найнезвичайніший блокнот в її житті, який вона зможе прикрасити сама. Такого точно не буде ні у одного однокласника. Блокнот має тверду картонну палітурку синього кольору з наклеєною на неї ігровою пластиною. У комплекті до блокнота додається 61 кубик розміром 1х1 з плоским верхом. Комбінуйте їх і збирайте різні ілюстрації і написи. Кубики трьох кольорів: білий, зелений і салатовий.
Розмір блокнота 28х15 сентиментів. Формат аркушів - А5. Вони не розкреслені - всередині порожні аркуші з маленькими малюнками кубиків

ЛЕГО по кутах.
Крута, оригінальна і, головне, ексклюзивна річ в арсеналі будь-якого школяра.
Купуйте оригінальний сертифікований набір LEGO Exclusive Блокнот з платівкою (Артикул: 853569) на нашому сайті. Доставка здійснюється не тільки по м. Київ, а й по всій Україні.

  • 3.0

    13 кві, 2021
    У меня вопрос. Я купила такой набор сыну. Разумеется, что дочка увидела и сказала, что ей тоже надо, однако синий она не хочет. Что делать в таком случае? Неужели нельзя было выпустить блокнот в двух цветах или в одном, но универсальном. Компания лего ведь не первый год на рынке и обычно понимает эти нюансы.
    Достоинства:
    Качество листочков очень классное, особо даже не рвутся и не мнутся. Блокнотом сын пользуется дома, поэтому смог украсить детальками так, как ему захотелось.
    Недостатки:
    Почему нету варианта блокнота для девочки? Не порядок.
    • 26 тра, 2021
      https://constructors.com.ua/ua/aksessuary-yz-magazyna/friends-bloknot-850595
  • 5.0

    13 кві, 2021
    Не знаю, почему на сайте написано, что блокнот предназначен для детей и школьников. Мне вот 24 года и я купил себе именно его. Детальки не крепил, так как постоянно таскаю его на встречи, боюсь, что потеряю. Хотя я проверил и они очень хорошо крепятся. Возможно, я бы предпочел страницы в клеточку, но так блокнот более универсальный.
    Достоинства:
    Хороший блокнот формата А5 с плотными листочками. Идея с детальками интересная, хотя и подойдет больше детям. Страниц хватает.
    Недостатки:
    -

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари