>
Уточнити наявність у постачальника
6499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

731 шт.
0 шт.
32.2 × 11.2 × 19.7 cm
18+
0 шт.
4.7

Опис

"Неможливе можливо" — слоган компанії Adidas.

Відтворіть культові кросівки, культової компанії зі світовим ім'ям, придбавши набір LEGO "Adidas Originals Superstar". Ця модель свого часу наробила багато шуму, а тепер це ж повторить і даний набір. Будь-яка людина, побачивши збірку набору LEGO 10282 буде вражена.

Історія моделі

Модель, представлена ​​в наборі LEGO "Adidas Originals Superstar" була виготовлена ​​ще в 1969 році. Тоді з особливостей було:

  • повністю натуральна шкіра;
  • гумова вставка-мушля;
  • підошва, яка не залишала слідів на баскетбольному полі.

Після презентації, кросівки зацікавили Каріма Абдул Джаббара — американського професійного баскетболіста. Буквально за 2 роки, більше половини гравців почали носити їх. Тоді то кросівки стали популярними серед звичайних людей і настільки популярними, що навіть через більш ніж 50 років, компанія LEGO випустила набір LEGO 10282 з ними.

Інструкція

Одна з кращих речей в таких масштабних наборах — інструкція. Кілька сторінок в інструкції набору LEGO "Adidas Originals Superstar" присвячено самим кросівкам, їх історії і особливостям моделі, далі інтерв'ю з дизайнером — Флоріаном Мюллером і самі кроки по складанню. Також, одне з корисних нововведень — колір сторінок змінено з чорного на сірий, що безумовно зробить досвід складання більш приємним. Всього для збірки моделі Вам запропонують 144 сторінки.

Реалістичність набору

Як і справжня модель, версія в наборі LEGO "Adidas Originals Superstar" повторює культові особливості кросівок фірми. Виконані кросівки в білому кольорі, з чорними елементами, як і оригінальні. Справжні фанати також оцінять носок-мушлю, логотип-трилистник і фірмові 3 смужки збоку. Для більшої реалістичності, набір LEGO 10282 поставляється зі шнурками і в цій коробці з-під взуття. Коробка зроблена, як колаборація LEGO і Adidas. Компанії вдалося досягти неймовірного балансу між двома брендами. Відкривши її, ви виявите 7 пакетиків з деталями, обгорнутих в цигарковий папір — такий, в який обертають оригінальні кросівки.

Збірка

Збірка в наборі LEGO 10282 складається з декількох окремих секцій. Нижче вони перераховані в порядку етапів збірки.

  1. підошва з плит і клинових елементів;
  2. устілка з плит;
  3. внутрішній каркас з білих і кольорових деталей;
  4. зовнішній каркас: задник, бічні деталі, носок, язичок.

За підсумком виходить точна копія легендарних Adidas Superstar.

Правий чи лівий?

Тільки Вам вирішувати, який кросівок зібрати в наборі LEGO "Adidas Originals Superstar". В обох випадках, основа залишається однаковою, але для додання форми правого або лівого кросівка, в наборі присутні 17 додаткових елементів. Готову збірку в наборі LEGO 10282 можна розмістити на спеціальній підставці, а табличка з інформацією додасть ще більшої унікальності.

Увага! Єдина наклейка в наборі LEGO "Adidas Originals Superstar" для таблички, інші всі деталі принтовані.

Не дивлячись на те, віддаєте перевагу Ви вуличному стилю або класиці, набір LEGO 10282 прийдеться Вам за смаком. Позитивні емоції як під час складання, так і під час демонстрації гарантовані.

Обов'язково потім поділіться враженнями у відгуках до набору.

Вдалої і цікавої збірки!

  • 5.0

    20 сер, 2021
    В магазині пообіцяв, що напишу відгук і тримаю своє слово. Кросівки виглядають реалістично, навіть не знаю до чого придертися. Навіть продаються у голубій упаковці, яка відрізняється тільки логотипами лего та більш товстим картоном. Збірка не набридає, адже триває відносно недовго та має в собі цікаві особливості. Тепер кожен, хто убває в гостях звертає увагу на цей незвичайний кросівок.
    Достоинства:
    Підошва, язичок, конструкція - неймовірні! Начебто можна додати підсвітку, бачив на амазоні.
    Недостатки:
    Як вже відзначили до мене, можна було дати можливість зібрати 2 менших кросівка.
  • 5.0

    20 сер, 2021
    Специально сделал такую фотку, чтобы вы могли сравнить, насколько похоже выглядит сборка. Превосходная упаковка повышает подлинность продукта. Его относительно легко построить и, на мой взгляд, продается кроссовок по разумной цене. Выглядит фантастически на дисплее.
    Достоинства:
    Было интересно узнать об истории брэнда до строительства. Понравилась сборка, несколько приемчиков я взял на вооружение. Рядом есть табличка с описанием.
    Недостатки:
    Я не могу кастомизовать кроссовок. Обувь не помещается в коробку в собранном виде, приходится убирать язычок.
  • 4.0

    20 сер, 2021
    Как поклонник Adidas, это определенно была мгновенная покупка. Как только нашел, сразу же нажал на кнопку заказать. Кроссовок выглядит практически как настоящий, однако он только один. Вы лишь можете выбрать, собрать правый или левый. Было бы лучше иметь собрать 2 поменьше или получить скидку, если я хочу заказать сразу 2 набора. Я очень надеюсь, что производитель сохранит эту коллекцию вместе с другими брендами, такими как Nike!
    Достоинства:
    Коробка-упаковка отличная, как у настоящих кроссовок. Кусочки даже завернуты в папиросную бумагу, как настоящие туфли. Настоящий шнурок для обуви был приятным штрихом.
    Недостатки:
    Одновременно можно собрать только 1 кроссовок.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари