>
Уточнити наявність у постачальника
4999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

360 шт.
3 шт.
35.4 × 5.9 × 19.1 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

Приготуйтеся до захоплюючої пригоди у світі тіней, де Азарі та вогняний лев Рован борються з хитрими кажанами Веспе та Моло. Цей ігровий набір несе в собі чари та небезпеку, створюючи захоплюючий сценарій для ваших LEGO-пригод.

Зустрічайте вогняного лева з рухомими лапами, крилами і хвостом, який володіє щелепою і спеціальним місцем для мініфігурки Азарі. Але будьте напоготові, адже кажани мають величезну катапульту, і вони не збираються відступати без боротьби. Азарі озброєна чарівним молотом, здатним визволити лева Рована від ланцюга зла. Але обережно - кажан на своєму планері прагне викрасти Вогненний алмаз, і тільки ви зможете запобігти цьому!

Зустрічайте епохальну битву світла та темряви!

Пориньте в магічну печеру кажанів з дверима-павутиною, що відкриваються, де на вас чекають два ліжка і безліч додаткових аксесуарів. Допоможіть Азарі та Ровану зберегти світ від зловісних тіней і утримайте вогняний алмаз у безпеці! Приручіть вогняне полум'я з Азарі та її вірним супутником - вогненним левом Рованом, у сміливому бою проти летючих тіньових істот Веспи та Моло. У цьому захоплюючому сеті на вас чекає зустріч з чарівним вогненним левом, що володіє рухливими лапами, могутніми крилами і хвостом, зубастою пащею, що відкривається, і місцем для Азарі, готової до епічним пригод.

Кажани, майстри світу тіней, оперують величезною катапультою, тому залишайся пильним у кожній миті. Азарі озброєна чарівним молотом, здатним зруйнувати ланцюги зла, що утримують Рована. У цій сутичці за світло і тінь вам доведеться підтримати Азарі, щоб звільнити свого вогняного союзника. Але остерігайтесь! Одна з кажанів планує викрасти Вогненний алмаз, мчачи на своєму планері.

Пориньте в світ пригод з невеликою печерою кажанів, де кожні двері, що відкриваються, приховує за собою  справжні таємниці.

Про набір та серію

Ексклюзивний ігровий набір LEGO Elves Пастка для Азарі та вогняного лева (41192) складається з 360 елементів ЛЕГО, трьох мініфігурок, аксесуарів та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання. Конструктор призначений для дітей віком від 8 до 12 років.

Серія конструкторів LEGO Elves – це чарівна колекція, яка переносить дітей у захоплюючий світ фентезійних пригод, де магія поєднується з природою.

Ось ключові особливості цієї серії:

  1. Унікальні персонажі: LEGO Elves представляє різноманітних та загадкових персонажів, включаючи ельфів, драконів, гоблінів та інші фантастичні створіння. Кожен персонаж має свою історію і унікальні риси.
  2. Чарівні місця: серія включає чарівні локації, такі як древні дерева, водоспади, лісові особняки і навіть драконові печери. Кожен конструктор дозволяє дітям створювати свій унікальний чарівний світ.
  3. Магічні предмети та аксесуари: LEGO Elves надає безліч магічних предметів, таких як чарівні кристали, амулети та заклинання. Ці елементи додають у гру справжньої фентезійної магії.
  4. Пригоди та історії: вся серія ігрових наборів супроводжується цікавими історіями та пригодами. Це дозволяє дітям поринати в захоплюючий сюжет і створювати свої власні пригоди.
  5. Дракони та тварини: LEGO Elves включає вражаючих драконів і чарівних тварин, які стають невід'ємною частиною чарівних історій. Ці конструктори пропонують не лише барвисті моделі, а й цікавий ігровий досвід.

Серія конструкторів LEGO Elves покликана надихати на творчість, розвивати уяву та занурювати дітей у чарівний світ фантазії та пригод.

Купити раритетний ігровий набір LEGO Elves Пастка для Азарі та вогняного лева (41192) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

  • 5.0

    13 лис, 2023
    Якщо вам подобаються дракони Лего, то сподобається і цей набір, адже головний акцент зроблено на леві Ровані, який схожий на дракона і є своєрідним охоронцем. Мені сподобалося будувати Rowan, і я вважаю, що його колірна схема досить гарна. Я навіть не думав, що помаранчевий колір добре поєднується з рожевими відблисками. Він рухливий та деталізований. Однак, мені б хотілося, щоб у нього були ікла біля пащі. До цього набору також входить Азарі в новому вбранні, яке виглядає дуже вишукано. У неї є дуже великий молот, щоб розбити ланцюг, який тримає Рована. Кажани, Веспе та Моло, дуже милі. Печера кажанів теж дуже крута, адже кажани можуть висіти догори дригом і спати у ній. Катапульта стала приємним випробуванням з усіма технічними деталями. Є маленька водяна катапульта, і гігантський ланцюг, щоб затримати Рована.
    Достоинства:
    Вогняний ельф Азарі - єдина мініфігурка, але має гарний бордовий наряд та вогняні знаки. Для неї є аксесуар і це вогняний молоток. У кажанів темні тіла, але прозорі вуха та крила. До речі, для них є відро води і невеликий планер. У їх печері також живе жовтий павук. Кажанам доручено зловити льва за допомогою стріляючої катапульти. Лев гарного помаранчевого кольору та має невелику можливість рухатись.
    Недостатки:
    До мене вже підмітили, що у лева видно сірі деталі, особливо на ногах.
  • 5.0

    13 лис, 2023
    Оце то я набір вполював, доволі рідкісна серія, але від того не менш цікавий набір. У вогняного лева є кілька чудових деталей, шкода лише сірих шматочків, що проглядають на ногах і ступнях. Вогняні крила виглядають трохи дивно, особливо на леві, але вони все одно додають гарну деталь вогненному звіру. Печера є невеликою частиною набору, але мені подобаються маленькі ліжечка на ній. У катапульті можна переміщать дві частини. Було б непогано мати щось трохи більш автоматизоване. У наборі всього 1 мініфігурка - Азарі, хоча набір невеликий і це ок. Разом з нею є тіньові кажанчики - Веспе і Моло. Незважаючи на ці невеликі недоліки, набір все ще зберігає веселу та магічну природу серії.
    Достоинства:
    3 окремі частини, які можна пересувати і налаштовувати: лев, катапульта, печера з павутиною. Найкраща частина - лев стихії вогню. Голова на шарнірі, як і є можливість клацати пащею. Катапульта хоча і темна, але все рівно виглядає чарівно. Мені дуже подобаються кажани, особливо деталі друку та прозорі частини.
    Недостатки:
    У лева де-не-де проглядаються сірі деталі. Катапульту можна було більше автоматизувати.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари