>
Під замовлення
9797 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

603 шт.
0 шт.
38.2 × 9.4 × 26.2 cm
10+
0 шт.
5.0

Опис

Надихніться створенням ще більш досконалих моделей робототехніки з LEGO Education SPIKE Prime ресурсний набір (45680). За допомогою LEGO Education ви перейдете від простих складань і побудов за інструкцією до проектів  з безмежним полем для реалізації творчого потенціалу і розвитку уяви.

Організуйте дружній турнір з LEGO 45680, вивчіть всі основи робототехніки за допомогою різноманітних датчиків. Працюйте в команді для створення одного, але досконалого, робота. Покращуйте і перевіряйте програми. Розвивайте вміння розв'язувати проблеми і брати участь в інтелектуальних перегонах. Розважайтеся та одночасно використовуйте свій потенціал винахідника.

LEGO 45680 - цей набір ресурсний, комплект важливих додаткових деталей і розширень для набору LEGO Education SPIKE ™ Prime (45678), який є базовим, і рекомендовано використовувати два набори разом. Передбачено для двох осіб і захопить більш ніж на десять годин дивовижних розробок та ідей.

Компанія LEGO розробила Education SPIKE Prime спеціально для Steam навчання школярів 5-7 класів і підійде для різних початкових знань. Методичні прийоми продумані так, щоб учні здобували рішучість і впевненість у своїх можливостях, змогли вже зараз закладати свої успіхи в майбутній кар'єрі.

Тепер наука програмування з ЛЕГО Спайк Прайм буде набагато цікавішою і більш доступною кожній дитині.

Що в коробці? 603 деталі, в тому числі великі колеса, шестерні, великий двигун, спеціальні уроки, доступ до матеріалів онлайн для батьків і педагогів.

У нашому інтернет-магазині ви можете купити набір LEGO Education SPIKE Prime.

 

  • 5.0

    23 бер, 2021
    Набір варто розглядати як донора додаткових деталей, тому що без базового він не потрібен. Наскільки варто купувати розширюючий набір за таку ціну - вирішувати лише вам. Я особисто взяв сину на свята, йому подобається збирати різних роботів. А з цим набором вони виходять ще більші та функціональніші. В серію також входять уроки, тому не хвилюйтеся, якщо навіть взагалі нічого не знаєте, вас навчать.
    Достоинства:
    Достатня кількість деталей різної форми та кольору. Якщо хтось цікавиться таким - набір стане чудовим подарунком.
    Недостатки:
    Для початку необхідно придбати базовий набір, а вже потім розишренні і тд. Це також дасть змогу зроуміти, чи цікава вам ця серія.
    • 3 тра, 2021
      Думаю, что гораздо лучше взять такой набор, чем повторно базовый. Здесь и детали чуть другие и интереснее будет получить что-то новое.
  • 5.0

    3 лют, 2021
    Решил побаловать себя новыми детальками и на праздники заказал себе это расширение. Самым большим плюсом для меня стал датчик света. У меня когда-то был, но сломался. Хочу попытаться собрать что-то наподобие ночника. Также есть много новых деталей в новых цветах: всякие уголки, пластины, кубики, соединения, колеса. Если интересуют уроки и их планы, то они здесь тоже есть. Надеюсь, когда-то докуплю и премиум набор.
    Достоинства:
    Новые детали в новых цветах. Рабочий мотор и датчик света. Доступны уроки.
    Недостатки:
    Не берите, если не знакомы с азами и не имеете базового набора.
    • 3 тра, 2021
      Было бы очень интересно посмотреть, удалось ли вам собрать ночник. Или вы придумали что-то другое?
  • 5.0

    3 лют, 2021
    Особо не разбираюсь в цене-качестве и том, насколько целесообразно его брать. Сын попросил его, чтобы расширить базовый набор. Я пересмотрел, то здесь можно найти разные шестеренки, колеса, датчик света и мотор. Также предоставили новые уроки. Сын уже во всю возится с новыми деталями.
    Достоинства:
    Как я понимаю, это возможность построить более сложные модели. Стали доступны новые уроки. Деталей вроде хватает за такую цену.
    Недостатки:
    Проблемка в том, что сама серия не из дешевых(

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари