>
Під замовлення
2499 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 шт.
0 шт.
14 × 3.5 × 14 cm
7+
0 шт.

Опис

Вам потрібно додати руху для моделей з серії Technic? У нас є відмінний варіант мотора, який розжене вашу модель і додасть швидкості. Це модель LEGO 88008 Середній лінійний двигун. Розповімо про мотор детальніше.

Додайте швидкості

Середній лінійний мотор має звичні кольори для серії Technic — сірий і білий. Завдяки своєму компактному розміру лінійний мотор можна встановлювати в маленькі моделі. Зверху і знизу присутні місця, за допомогою яких мотор можна зручно закріпити.
Посередині можна побачити отвір червоного кольору, в нього буде кріпитися деталь, на яку буде передаватися обертаючий момент. Ця деталь може бути колесом, ланцюгом або якийсь інший модулем.

Підключіть мотор

Для підключення мотора використовується чорний провід з коннектором, який може бути підключений в такі пристрої, як 88009 Вузол, 88006 Вузол руху і 88012 Концентратор. Завдяки їм, середнім лінійним мотором можна буде управляти за допомогою дистанційного керування.

Неймовірна точність

Середній лінійний мотор призначений для того, щоб дати швидкість моделі вище звичайної і забезпечити точне керування моделлю.

Де купити такий мотор?

Деталь із серії Technic ЛЕГО 88008 Середній лінійний можна придбати в нашому магазині. Досить натиснути відповідну кнопку і заповнити невелику форму замовлення.

Купуйте цей двигун і оживіть свої моделі прямо зараз!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари