>
Під замовлення
2499 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 шт.
0 шт.
14 × 3 × 14 cm
7+
0 шт.

Опис

Хотіли б ви керувати вашими моделями за допомогою пульта на відстані? Сьогодні ми розповімо вам про чудовий елемент з серії Technic, який дасть нам цю можливість. З його допомогою можна надавати рух моторам, регулювати їх швидкість і напрям. Він називається 88010 Дистанційне керування.

Детальніше про елемент

Він має вигляд пульта, який зручно тримати в руках. Пофарбований у білий і сірий кольори, які звичні для серії Technic. З боків пульта знаходяться дві круглі платформи, на яких розташовуються кнопки управління. Для зручності платформи можуть крутитися на 360 градусів.

Кнопки управління

На пульті знаходяться дві пари кнопок, для того щоб управляти відразу декількома пристроями, наприклад, двома моторам, які підключені до концентратора.

На кожній платформі знаходяться три кнопки. Кнопка, яка підвищує швидкість обертів і позначається знаком +, а та, що знижує, знаком -. Посередині є червона кнопка, яка вимикає керований елемент.

Додаткові кнопки

На центрі пульта перебувати зелена кнопка, завдяки якій пульт можна підключити до інших елементів. Дистанційне керування можна підключити до 88006 Вузол руху, 88012 Концентратор і 88009 Вузол. Поруч знаходиться індикатор, який відображає кольорами різні статуси підключення пульта.

Де купити?

Елемент 88010 Дистанційне керування можна купити на нашому магазині або замовити в магазині за доступною ціною. Для замовлення на сайті потрібно натиснути відповідну кнопку і заповнити форму замовлення.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари