>
Під замовлення
2199 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 шт.
0 шт.
14 × 1.5 × 14.9 cm
7+
0 шт.

Опис

Захоплюєтеся серією LEGO Technic і вже збираєте свої моделі? Тоді уявіть якби у вас була можливість запускати різні процеси завдяки кольору або, наприклад, за допомогою руху тієї чи іншої деталі. І це можна втілити завдяки датчику, про яку ми зараз вам розповімо. Він також належить до серії LEGO Technic і називається 88007 Датчик кольору і відстані.

Детальніше про датчик

За своїми розмірами датчик зовсім невеликий. Він забарвлений в звичні кольори для серії Technic - сірий і білий. Датчик має провід з коннектором завдяки, якому його можна підключати в різні пристрої. Наприклад, в 88006 Вузол руху, в 88012 Концентратор або в 88009 Вузол.

На передній частині датчика можна побачити кілька світлодіодів, завдяки яким він і виконує свої функції. Цей датчик може зафіксувати рух біля нього, чим можна скористатися і призначити будь-яку дія після спрацьовування датчика. Також він може визначити 9 різних кольорів: білий, чорний, зелений, синій, блакитний, червоний, помаранчевий, жовтий і фіолетовий. (Будьте уважні: якщо платформа або підлогу, на якому знаходиться датчик одного кольору з тим, що ви вибрали, то він може працювати некоректно!)

Якщо у вас вже ідеї, як можна використовувати його, то швидше підключіть датчик, налаштуйте його в мобільному додатку і протестуйте вашу модель!

Де купити?

Деталь 88007 Датчик кольору і відстані можна купити на нашому сайті за доступною ціною. Для замовлення потрібно натиснути синю кнопку і заповнити невелику форму.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари