>
Уточнити наявність у постачальника
1200 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 шт.
0 шт.
8 × 4.5 × 7.5 cm
7+
6 шт.
5.0

Опис

Оживіть улюблену модель

Конструктори ЛЕГО вже давно підкорили серця мільйонів дітей і дорослих по всьому світу. Це й не дивно, адже зібрати власними руками популярну модель автомобіля, улюбленого персонажа і навіть ціле місто це настільки захоплююче заняття, що іноді можна і зовсім забути про час.

А тепер уявіть нібито щойно зібраний автомобіль починає самостійно їздити, а персонажі - ходити. Втім, навіщо уявляти, адже це справжнісінька реальність. ЛЕГО Functions Акумулятор “оживить” зібрану вами модель і дозволить випробувати неймовірні емоції під час гри з нею.

Практичність в кожній деталі

Акумулятор LEGO 88015  відрізняється неймовірно компактними розмірами та практичним дизайном. Його легко можна приєднати до будь-якої конструкції - будь то невелика машинка чи величезний робот. Великий запас енергії дозволяє насолоджуватися грою протягом тривалого часу, а повна відповідність всім галузевим стандартам робить його абсолютно безпечним.

Трохи про серію

Серія ЛЕГО Functions була спеціально розроблена для юних винахідників, щоб вони змогли "оживити" свої моделі. Серія містить в собі компактні мотори, акумулятори, ліхтарики та інші корисні деталі. Саме вони дозволяють дітям створювати моделі, які вміють ходити, їздити, видавати звуки та навіть моргати. Тільки уявіть яким буде подив малюка, коли він збере крутого робота і той з ним привітається. Таке можливо тільки з ЛЕГО.

Щоб купити ЛЕГО Functions Аккумуляторный блок 88015, досить просто залишити свою заявку на сайті чи зателефонувати.
 

  • 5.0

    8 гру, 2022
    Звичайно для тих, хто займається серією, аккумулятор - необхідна річ. Принаймні так сказав син, коли показував його. Ну треба, то треба, тим більше, що він постійно збирає щось з різних двигунів та датчиків. З того, що я запам’ятав - до цього блока можна підключати одразу 2 якісь штучки і керувати ними окремо. Що це за штучки для мене загадка, але син задоволений і переказує магазину “дякую” за те, що усе працює на відмінно.
    Достоинства:
    Блок виглядає солідно. Прийшов швидко, у міцній картонній коробці. Сам не пом'ятий, не подряпаний. Функціонал працює.
    Недостатки:
    Для таких необізнаних як я, цей аккумулятор - загадка.
    • 8 гру, 2022
      Доброго дня! А ми в свою чергу кажемо "звертайтеся" і "будемо раді ще допомогти з подібними загадками"😄
  • 5.0

    8 гру, 2022
    Цей акумуляторний блок дорожчий, ніж його попередник, але він має 2 порти замість одного. Хороша новина полягає в тому, що обома цими двигунами можна керувати окремими перемикачами, що, безперечно, перевершує один перемикач для керування всіма двигунами. При цьому у ньому відсутній Bluetooth, але ви все одно можете використовувати його для живлення своїх моделей, обходячи систему Control+, для роботи якої потрібен смартфон. Для шанувальників LEGO, які сподіваються моторизувати свої моделі, не покладаючись на додатки, це варіант.
    Достоинства:
    Окремі перемикачі для двигунів. Можна підключати без додатка. Враховуючи функції і теперішні ціни, цей акумулятор ще нічого по ціні.
    Недостатки:
    Якщо є щось з попередників, купувати цей немає сенсу. Але якщо немає, то варіант класний.

Рекомендуємо подивитися ці товари