>
Уточнити наявність у постачальника
1599 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

59 шт.
2 шт.
38.2 × 9.4 × 26.2 cm
2+
0 шт.
5.0

Опис

Хлопчик і дівчинка з сету LEGO 10868 обожнюють доглядати за красивими конячками. У них є власна міні - стайня, де живуть лоша і поні. Діти люблять щодня не тільки кататися на тваринах, але і годувати їх, купати і навіть розчісувати їх густі гриви. Одноповерховий загін під червоним дахом розділений на три частини - в середній знаходиться саме стійло для чотириногих трудівників, а з боків - годівниця з запасом кормів і інструменти для догляду за тваринами (скребок, вила, лопата). Допоможи дітям доглянути за конем і поні разом з набором ЛЕГО 10868 Дупло!

 

 

  • 5.0

    31 лип, 2019
    Дуже вдало взяли по знижці на день народження нашого сина минулого тижня. Він був дуже радий і радіє донині. Конструкторів з цієї колекції у нього вже багато, деякі відразу і брала, якість як і завжди відмінне, магазин не підводить. Не підробка, справжній Лего. Дитина з цікавістю присвячує вечори збірці) конструктор дуже красивий, конячки дуже милі) всі деталі на місці, один до одного підходять, інструкція на місці, загалом нічого поганого не скажу. Чергова вдала покупка, спасибі улюбленому магазину!
  • 5.0

    10 січ, 2019
    LEGO DUPLO Конюшня на ферме черговий наш набір, син у захваті. Дітальки виконані акуратно, не має недоліків. Лошадка та діти неймовірні. Мені подобається, що у лего можно поєднувати декілька наборів та створювати нові історії. На мій погляд набір треба доповнити ще овочами та фруктами, щоб гра стала ще цікавішою. Син дав ім'я кожному герою.Рекомендую лего.
  • 5.0

    28 жов, 2018
    Красочный конструктор купила дочурке, прочный пластик и абсолютно безопасный. Ребенку нравится играть и заодно подучили цвета, цена приемлемая.
  • 5.0

    22 жов, 2018
    Это не первый наш конструктор Лего, но один из самых любимых! Дочка настолько увлечена этой игрушкой, что хочет научиться ездить на настоящей лошади! Цена соответствует качеству!

Рекомендуємо подивитися ці товари