>
Під замовлення
349 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

10 шт.
0 шт.
19.1 × 9.1 × 14.1 cm
1 1/2+
0 шт.
5.0

Опис

Спеціально для маленьких шанувальників Disney - LEGO 10897 «Моя перша Мінні».  Мінні Маус проста в збірці, у неї є 2 комплекти одягу, які можна поєднувати між собою і бантик для волосся. Такий набір стане відмінним подарунком для маленьких будівельників!

Особливості:

  • Включає в себе бантик для волосся і 2 комплекти одягу.
  • Простий в збірці, відмінно підійде для дітей старше 1,5 років.
  • Допоможе розвинути вашому малюкові дрібну моторику, а також розмовні і емоційні навички, так як діткам доставляють нескінченне задоволення рольові ігри з Мінні.
  • Мінні Маус займає у висоту 15 см, 9 см в ширину і 5 см в глибину.
  • 5.0

    31 лип, 2019
    Це перший набір Лего для моєї однорічної дочки. Він відразу привернув її увагу - Мінні дуже доброзичлива, усміхнена, та ще й з нарядами, які можна чергувати під настрій. Мою непосидючу дочку складно надовго чимось захопити, особливо в чергах в дитячій поліклініці і в магазинах, але Лего поки успішно з цим справляється. Деталі легко кріпляться між собою, але не розвалюються. Мінні доповнить будь-який інший набір. Думаю придбати ще пару невеликих наборів з цієї ж тематики і чергувати, щоб не набридали дитині. До покупки рекомендую, якість виготовлення відмінне, витрачених грошей коштує.
  • 5.0

    7 лют, 2019
    Дочь только начинает знакомится с конструктором, не беру ей пока сложных больших наборов, стараюсь выбирать более простые и удобные ребенку. Этот оказался хорошим выбором, показали дочурке, как складывать детальки, теперь сидит сама легко складывает и раскладывает яркую и красивую фигурку мини Мауса. Детальки большие, их всего десять, очень прочные, выбираем именно конструкторы Lego так как знаю, что материал, из которого они изготавливаются не токсичен и ребенку будет играть им без вреда для здоровья.
  • 5.0

    7 лют, 2019
    Великолепный магазин, я думаю это не последняя моя покупка тут, а пока, для пробы я купила этот маленький конструктор дочке, доставили быстро, конструктор классный по качеству, очень красивый.

Рекомендуємо подивитися ці товари