>
Під замовлення
2499 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

11 шт.
0 шт.
26.2 × 7.2 × 14 cm
1 1/2+
0 шт.
5.0

Опис

LEGO 10883 Duplo My First Tow Truck
Навіть в наборах для малюків компанія ЛЕГО включає можливість обігрувати соціальні ролі, пропонуючи дитині уявити себе водієм, пожежним, поліцейським, медиком, рятувальником тощо. Ось і ЛЕГО 10883 Дупло в Україні відноситься до таких «соціальних» наборів - тут малюк може відчути себе водієм вантажівки - евакуатора, яка повинна відвезти в сервісний центр поламаний легковий автомобіль. Обидві машинки набору LEGO 10883 Duplo зроблені модульним способом - на колісні платформи дуже легко встановити корпуси машин. Жовтий евакуатор оснащений помаранчевим конусом - загородженням і сірою стрілою з гаком для захоплення і транспортування машин. Цікаво й те, що хоч міні фігурок в наборі немає, але зображення веселих водіїв обох машин і маленького собаки красиво надруковані на торцях деталей - це дозволить розігрувати сюжетні сцени дорожнього життя і правил дорожнього руху. Природно, що обидві машини можуть перебудовуватися абсолютно довільно - з двох транспортних засобів можна побудувати вантажівку, автокран, а бонову легкову автівку!

Розміри набору ЛЕГО 10883
Коробка ЛЕГО 10883 Мій перший евакуатор має досить невеликі розміри - 26,2 см. у довжину, 14,1 см. у висоту і 7,2 см. у ширину. Розмір жовтого евакуатора зі стрілою - 12 см. у довжину, 6 см. у ширину і 8 см. у висоту, габарити блакитного авто - 10 см. у довжину, 6 см. у ширину і 6 см. у висоту Вага коробки з набором - 260 грам. Проте, не дивлячись на свої скромні розміри, це гарний бюджетний набір ЛЕГО, який ви можете купити у офіційного дилера конструктора LEGO в Україні - магазину constructors.com.ua.

 

  • 5.0

    5 жов, 2020
    Побаивалась покупать этот набор. Обычно машинки "живут" у нас несколько дней. Сын наваливается на них всей массой и колеса ломаются. Поэтому, когда собрали вместе набор, думала, что уже завтра машинки окажутся в мусоре. Но, к моему удивлению, 25 кг нажима сверху они выдержали. Теперь планирую еще подобрать наборы с машинками.
    Достоинства:
    колеса качественные
  • 5.0

    15 лют, 2019
    Взяла набор сынуле, он любит играть машинками, быстро понял, как цеплять одну к другой. Благо, они прочно соединяются, детальки большие, как раз таки для маленьких деток хорошо подойдет конструктор. Выполнены в приятных нежных ярко-желтых цветах, хорошего качества. Наблюдаю за тем, как ребенок увлеченно играет ним, фантазирует, такая игра хорошо координацию и фантазию развивает у маленьких детей.

Рекомендуємо подивитися ці товари