>
Під замовлення
1999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

15 шт.
0 шт.
35.4 × 9.1 × 19.1 cm
1 1/2+
0 шт.
4.5

Опис

Про набір ЛЕГО 10885 Мої перші веселі пазли
У лінійці наборів LEGO Duplo для наймолодших поповнення - дуже цікавий набір ЛЕГО 10885 Дупло, що поєднує в собі функції звичайного будівельного конструктора і розвиваючого комплекту для зовсім маленьких дітей віком від 1 року до 6 років. Це хороший ресурсний комплект для ознайомлення малюка з тваринним світом. ЛЕГО 10885 Мої перші веселі пазли навчать вашого малюка правильно визначати різні види тварин. У конструкторі представлені 5 дитинчат різних звірів - тигреня, жирафеня, динозаврик, маленька зебра і пташеня фламінго. 15 кубиків ЛЕГО 10885 Дупло виконані в помаранчевому, зеленому, блакитному, рожевому і жовтому кольорах. До того ж, цими кубиками можна грати в гру «Неіснуюча тварина», комбінуючи різні способи з'єднання деталей, створюючи фантастичних звірів і придумуючи їм назви і різні веселі історії, пов'язані з ними! Завдяки достатній кількості веселих кубиків, можна зібрати 243 варіанти фантастичних тварин, що, погодьтеся, немало! Набір ЛЕГО 10885 в Києві стане відмінним помічником у розвитку кругозору у малюка і його підготовці до школи.

Де купити LEGO 10885 Duplo
ЛЕГО в Києві, Херсоні, Львові, Ужгороді, Тернополі ви можете купити у офіційного дилера - сайту-магазину constructors.com.ua. Набір LEGO 10885 My First Fun Puzzle і будь-які інші набори вам допоможуть вибрати оператори нашого магазину - ви можете оформити замовлення онлайн самостійно або зв'язатися з нами за допомогою онлайн-чату сайту і мобільного телефону (вказано на початку цієї сторінки сайту). Ми займаємося максимально швидкою доставкою конструктора LEGO по всій території країни, крім АР Крим і районів проведення ООС.

 

  • 4.0

    4 бер, 2019
    Среди конструкторов начального уровня для маленьких деток - эта модель хороший выбор однозначно, ведь каждый блок с животным состоит всего из трех кубиков больших размеров, которые не сложно будет сложить в одно целое ребенку. Всего таких блоков пять, получатся такие животные как тигр, крокодил, зебра, фламинго и жираф. Здорово, что все блоки разного цвета, ребенок сможет изучать цвета, животных, будет развивать логику и мелкую моторику. Так, как детали большие, не нужно будет переживать, что какую-то ребенок случайно может проглотить.
  • 5.0

    27 січ, 2019
    Действительно классный развивающий набор, с которым ребенок будет шаг за шагом учиться складывать в единое целое различные детальки. Представляет из себя 15 больших деталей приятных ярких цветов, на каждой из которых нанесено изображения какого-то животного. Ребенку интересно их складывать, он не только изучает новых для себя животных, но и учиться логически мыслить, развивает способности к более сложному конструированию, обучается предметному мышлению. Мне как родителю набор понравился, все детали крепкие, безопасные, в конструкторах Lego с этим всегда полный порядок.

Рекомендуємо подивитися ці товари