>
Уточнити наявність у постачальника
949 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

34 шт.
0 шт.
37 × 18 × 18 cm
1 1/2+
0 шт.
5.0

Опис

Найменшим фанатам ЛЕГО до душі припаде цей незвичайний набір ЛЕГО 10863 «Мій перший поїзд», що складається з чотирьох звірів дикої природи. Різнобарвні слон, жираф, крокодил і лев мають колісні платформи замість звичайних ніг і можуть з'єднуватися між собою, як вагони поїзда. Крім цього, кожна тварина сету LEGO 10863 має свою відмінну функцію. Так, по хоботу слона можна спускати кубики DUPLO, жираф качає довгою шиєю, крокодил клацає щелепами, а лев може відкривати "пащу", зроблену у вигляді ящика з однією стінкою, що відкривається. Такий набір стане відмінним подарунком дитині у віці до 5 років.

 

 

  • 5.0

    31 лип, 2019
    Просто дивовижний яскравий конструктор, який люблять всі діти. Ось і ми купили такий набір. Він допомагає не тільки розвивати дитяче мислення і моторику рук, але також дає дитині знання про тварин, які є на землі. Збирається дуже легко. Дитина була захоплена процесом, що навіть відірвати його від цього заняття не представлялося можливим. Всі детальки відмінно підходили один одному і не викликали проблем зі збиранням. Скільки захоплення було, коли у дитини все виходило і в кінцевому підсумку був зібраний перший зоопарк. На цьому не зупинимося, це відмінне і захоплююче заняття для дітей та їх розвитку.

Рекомендуємо подивитися ці товари