>
Уточнити наявність у постачальника
1459 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

779 шт.
0 шт.
38.2 × 26.2 × 5.65 cm
7+
0 шт.

Опис

Початок літа потішив юних любителів рукоділля виходом у світ гарячої новинки LEGO DOTS Коробка для творчого дизайну (41938). Творчий процес разом з яскравими тайликами — це прекрасна альтернатива різного роду гаджетам, тим більше, що плодами своєї творчості можна буде прикрасити кімнату, робоче місце або навіть зробити комусь подарунок. Важливо відзначити, що вироби з серії ДОТС несуть не тільки естетичний характер: готові моделі можуть бути дуже корисними і нести практичну користь.

LEGO DOTS — безмежне поле для творчих задумів

Цей приголомшливий набір, як і всі інші його брати по серії, стане справжнім сюрпризом для дітей, тяжіють до рукоділля і створення неординарних речей своїми руками.

Творча дитина зможе реалызувати всі свої дизайнерські плани і ідеї, використовуючи вільний політ фантазії.

Процес складання стане не просто банальною розвагою, а навчить дітей експериментувати і самовиражатися.

У LEGO DOTS немає ніяких правил! Лише дитяча уява і бажання творити.

Навіть якщо ви вже давно не дитина, але маєте сильну тягу до творчості — не варто пригнічувати прекрасне бажання створити щось своїми руками. Не відмовляйте собі в тому, щоб насолодитися процесом творення і декорування, відволікшись від повсякденних турбот і клопотів.

З чого складається набір?

Відкривши заповітну коробку, ви знайдете в ній 779 барвистих деталей — тайлів різних кольорів. Така різноманітність дозволить вам зробити поробку під ваш настрій, під стиль вашої кімнати або просто оформити її в улюблених кольорах і відтінках.

До набору додається журнал з рекомендаціями та інструкціями по збірці 5 предметів декору: рамки для фотографії, органайзера для столу, дворівневих ящиків, підвісної дошки для об'яв та записок і лотка для зберігання необхідних дрібниць — ті самі предмети, які настільки ж гарні, наскільки і корисні . Адже так часто не вистачає місця і простору, щоб розміщувати одночасно необхідні речі і просто милі серцю.

Для ще більших можливостей радимо відвідати сайт LEGO.com/buildinginstructions, на якому ви знайдете безліч порад і детальних інструкцій, отримаєте свіжі ідеї для власноручного створення шедеврів декору.

У комплекті є плитки з літерами, з яких можна складати слова і тексти. Можливо, це породить традицію залишати коротенькі послання для домочадців.

А величезна кількість кольорових плиток дозволяє змінювати їх варіації і створювати різні візерунки.

Також розширити творчі горизонти можна за допомогою додаткових тайлів із серії LEGO DOTS, а саме Додаткові елементи DOTS – випуск 5 (41932) та Різноманіття DOTS (41935).

  • LEGO DOTS Коробка для творчого дизайну (41938) — це речі, які діти роблять самі, вкладаючи в них свою працю і теплоту, що робить їх цінними і особливо значущими, а дитини - працьовитим.
  • Зібрані вироби дуже практичні і будуть активно використовуватися дитиною.
  • Даний набір стане творчим путівником для дитини і відкриє світ дизайну.
  • Творчі набори сприяють особистісному розвитку і підвищують впевненість у власних можливостях.

LEGO — гарант якості

За роки свого існування датська компанія встигла стати легендою і головним виробником конструкторів, а значить їх якість не підлягає сумніву.

Всі елементи LEGO проходять ряд випробувань на падіння, нагрів і удари. Кожен набір відповідає суворим міжнародним стандартам безпеки і є абсолютно безпечним для дітей і дорослих.

Купити набір ЛЕГО ДОТС Коробка для творчого дизайну (41938) можна в нашому інтернет-магазині.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари