>
Уточнити наявність у постачальника
199 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

33 шт.
0 шт.
24.5 × 0.7 × 9.3 cm
6+
0 шт.
4.8

Опис

Збірний браслет від LEGO
Цей крутий браслет LEGO DOTS (41917) Чарівний лісовий браслет підійде дітям, які люблять творчість і виготовляють власні прикраси. Цей простий і інтуїтивно зрозумілий набір для крафтінга дозволяє дітям крок за кроком створювати браслет, відповідний їх набору або настрою. Персоналізований набір браслетів Ця цікава іграшка включає регульований гнучкий фіолетовий ремінець, який підходить як для більш широких, так і для більш вузьких зап'ясть, і 32 різнокольорових кахель, в тому числі спеціальні напівпрозорі діамантові кахлі, кахлі золотистого кольору і кахлі світиться темряві. Діти можуть створювати свої власні креативні іграшки для творчості, дарувати волю своїй уяві і робити браслет що захоплює та унікальний. Створюйте цікаві ідеї для дітей, які люблять вироби. Відмінною особливістю цього персоналізованого набору браслетів є те, що діти можуть розвивати своє самовираження, декоруючи браслет так, як їм хочеться. Все можливо з цим браслетом, як і з іншими наборами LEGO DOTS - магія в фантазії дітей.

Особливості:
• розмір браслета регулюється;
• не боїться вологи;
• плитки надійно фіксуються і витримують багаторазові закріплення.

Прикраса і робота з наборами LEGO DOTS
Маленький і портативний. Ця чарівна, оригінальна іграшка ідеально підійде молодим дизайнерам у якості доповнення до їх браслету або прикраси кімнати.
Барвисті плитки Extra DOTS Series 2 відмінно підходять для створення нових дизайнів в поєднанні з різними наборами DOTS або іншими наборами LEGO - веселощі та легкість у виготовленні для дітей.
Уява, яке можна побачити! Оформляючи ці дивовижні плитки, діти розвивають свої навички дизайну і вирази, чи стежать вони за малюнками різних іграшок LEGO DOTS або придумують нові.
Кожен ентузіаст ремесла буде любити поєднувати цю серію LEGO Extra DOTS 2 (41917) зі своїми іншими наборами. Нові кольори й плитка з принтом - це приємне доповнення, яке можна подарувати хлопчикам і дівчаткам у віці від 6 років і старше.

Будівельні блоки та плитки LEGO відповідають найвищим галузевим стандартам, що робить їх повинні суперечити одна одній, сумісними й зручними для збирання і розбирання - і застосовується з 1958 року.

  • 4.0

    27 лис, 2020
    Мне очень понравилась сама серия дотс. Ведь они подходят не только для браслетов, но и для декорирования обычных конструкторов лего. То, что нужно для моей маленькой фантазерки. Браслет по размеру 2x14. Можно уменьшить до нужного вам размера. В комплекте хватает дотсов, чтоб покрыть весь браслет, так еще и останутся. Хотя браслет можно носить и просто так, чтоб не растерять штучки.
    Достоинства:
    Красивый браслет и дотсы в наборе. Без проблем уменьшается до нужного размера. Если брать по акции, как мы сейчас, то вообще шара.
    Недостатки:
    Бывает, что дотсы отлетают от браслета, особенно если действительно носить. Также теряются(
  • 5.0

    19 чер, 2020
    За 200 грн я подарила своей дочери огромную радость. Не думала, что какой-то маленький браслетик вызовет такой восторг. Покупали с набором "Френдс" за 1500, так набор ребенок отставил в сторону и принялся сразу же создавать дизайн браслета. Рекомендую сделать такое дополнение, если у вас девочка. Оно того стоит на 100%.
    • 27 лис, 2020
      У нас было также)) Просто это что-то новое для ребенка и ей сразу интересно. А обычный конструктор уходит на задний план.
  • 5.0

    19 чер, 2020
    Браслет очень крутой. Лего молодцы, придумывают для детей все время что-то новое и интересное. Идея с ремешком, на который можно цеплять какие хочешь узоры - это зачет. И красиво и интересно для ребенка. У меня три девочки - купила для них три таких браслета разных цветов. Они в восторге! А качество как всегда на высоте. Однозначно, товару ставлю звезд.
  • 5.0

    12 чер, 2020
    Ми купили все нові браслети від лего тепер у нас є вибір креативності на кожен день, головне що якісно і дитині подобається.
  • 5.0

    9 чер, 2020
    Фиолетовый цвет - цвет творческой личности. К тому же подходит под многие наряды моей маленькой модницы. Браслет стильно смотрится. Любая девочка буде рада.

Рекомендуємо подивитися ці товари