>
Уточнити наявність у постачальника
299 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

184 шт.
0 шт.
11.3 × 5.2 × 7.8 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Вашій увазі представляємо кумедний набір LEGO Dots Брелок для сумочки "Песик" (41927). Порадуйте маленького дизайнера, дитина зможе створити власними руками милий брелок з мордочкою песика і повісити його на сумочку або на рюкзак.

Створити брелок буде весело і просто: на невеликому пластиковому кубику ЛЕГО потрібно створити візерунок-мордочку цуценя за допомогою маленьких цеглинок ЛЕГО. Далі до кубику потрібно прикріпити силіконове кільце, яке йде в комплекті, і ваш брелок готовий! Додайте його на улюбленій сумочці, ключах або рюкзаку.

Якщо ж ви придумали новий дизайн брелка або хочете оновити деякі деталі, зробити це буде просто спеціальним ключем для зняття плиток, який йде в комплекті.

У серії LEGO Dots також представлені брелоки у вигляді:

  • милої Панди (41930);
  • забавного Леопарда (41929);
  • чарівного Нарвала (41 928). 

Зберіть їх усіх, придумайте їм імена і зробіть свій повсякденний стиль різнобарвним. Міксуйте елементи наборів і створюйте свій унікальний дизайн брелка.

Поділіться ідеями з друзями, придумайте нові і нові варіанти дизайнів брелків разом з LEGO Dots.

Набір LEGO Dots Брелок для сумочки "Песик" (41927) стане прекрасним подарунком для кожної дитини, адже всі дітки люблять творити і створювати щось своїми руками.

Спробуйте новий вид творчості разом з LEGO Dots, адже тут під упаковкою захований цілий світ креативу, творчості та веселощів. Грайте і творіть щодня, набори LEGO Dots компактних розмірів, що дозволяє брати їх всюди з собою.

Набір LEGO Dots Брелок для сумочки "Песик" (41927) розфарбує ваші сірі будні яскравими фарбами оригінальності і веселощів.

Що в коробці? 84 деталі, ключ для зняття деталей, силіконове кільце, інструкція по збірці.

Купити LEGO Dots Брелок для сумочки "Песик" (41927) можна в нашому інтернет-магазині.

  • 5.0

    29 бер, 2021
    Як мінімум, це справді щось нове та цікаве. Наскільки серія приживеться та буде продовжуватись покаже час. Чому я обрала саме песика для покупки? Все дуже просто. Доньці 5 років і навряд чи їй буде зрозуміло, що таке нарвал. А песик - проста, зрозуміла тварина, знайома з раннього дитинства. Збирається дуже просто, проте чудово розвиває дрібну моторику.
    Достоинства:
    В кінцевому результаті виходить невеличкий кубик - песик, який і справді можна носити як брелок. Вистачає деталей.
    Недостатки:
    В нас є набір з додатковими деталями, проте вони не особливо підходять.
  • 5.0

    3 бер, 2021
    Сам кубик песика ну прям очень маленький, я ожидала хоть немного побольше. И если дети еще как-то умудрятся разместить на нем дотсы, то взрослые точно нет. Хотя я понимаю, что это сделано в сторону ношения его как брелка. Дотсов в наборе очень много, можно собрать любые мордочки, прически, бока и тд.
    Достоинства:
    Размер маленький, но вы же не будете таскать на рюкзаке огромный куб. Много дотсов. Совместимо с остальными дотсами, которые у вас есть.
    Недостатки:
    Хоть дотсы крепятся плотно и хорошо, я не знаю насколько они не отлетят в том же транспорте или школе.
  • 5.0

    3 бер, 2021
    Когда брала дочке набор не была уверена, что песика можно будет носить на рюкзаке. После покупки и сборки поменяла свое мнение лишь частично. И так, по идеи его правда можно закрепить например на карабин, он не слишком тяжелый и большой. С другой стороны, большой риск, что все же дотсы где-то зацепятся и отпадут. Так что я рекомендую эти наборы просто как игровые. Кстати, песик супер)
    Достоинства:
    Правда похоже на песика, можно собрать разные мордашки. В теории правда можно закрепить на сумке или рюкзаке.
    Недостатки:
    Маленький размер самого песика, 184 детальки в основном дотсы.
    • 31 бер, 2021
      Я б не радила все ж таки носити з собою песика з дотсами. Ось без - будь ласка.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари