>
Уточнити наявність у постачальника
199 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

33 шт.
0 шт.
24.5 × 0.7 × 9.3 cm
6+
0 шт.

Опис

Конструктор Лего
Уже кілька десятиліть компанія ЛЕГО виробляє набори конструктора, іграшки та фірмові аксесуари відмінної якості не тільки для дітей, а й для дорослих, враховуючи всі запити ринку індустрії ігор і розваг. Звичайно ж, не обійшли увагою дизайнери LEGO і прекрасних маленьких модниць, подарувавши їм велику кількість лінійок наборів, де переважають казкові сюжети, ніжні кольори, багато тварин, блискучих аксесуарів та інших цікавих деталей. LEGO Bellville, LEGO Clikits, LEGO Scala, LEGO Disney Princess, LEGO Disney, LEGO Friends, LEGO DC Super Hero Girls - ці та інші серії ЛЕГО були створені спеціально для дівчаток! Тепер, в 2020 році, новинка ЛЕГО Дотс продовжить радувати юних прихильниць конструктора!

LEGO 41902 Sparkly Unicorn - що це?
У першому півріччі 2020 року маленькі колекціонерки ЛЕГО отримають можливість прикрасити себе красивими дизайнерськими браслетами серії LEGO Dots. Кожен з цих браслетів унікальний - у них різний стиль, різна колірна гамма і, що найголовніше - кожен з них можна переробити відповідно до свого творчого задуму і бажань. У наборі ЛЕГО 41902 Іскристий Єдиноріг ми побачимо красивий ніжно-рожевий браслет і декоративні деталі для прикрас. Серед них виділяються гладкі напівкруглі деталі пастельних кольорів і матово чорного кольору, а також - поки що ексклюзивні півкола з принтами єдинорога, різних абстрактних візерунків і сузір'їв. Безсумнівно, такий подарунок буде приємний як уже знайомій з продукцією ЛЕГО юній пані, так і дівчаткам, які вперше відкриють продукцію LEGO!

Як придбати?
ЛЕГО в Києві, Херсоні, Львові, Ужгороді, Тернополі ви можете купити у офіційного дилера - сайту-магазину constructors.com.ua. Набір LEGO 41902 Sparkly Unicorn і будь-які інші набори вам допоможуть вибрати оператори нашого магазину - ви можете оформити замовлення онлайн самостійно або зв'язатися з нами за допомогою онлайн-чату сайту і мобільного телефону (вказаний на початку цієї сторінки сайту). Ми займаємося максимально швидкою доставкою конструктора LEGO по всій території країни, крім АР Крим і районів проведення ООС.

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари