>
Уточнити наявність у постачальника
1859 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

238 шт.
2 шт.
38.2 × 5.7 × 26.2 cm
4+
0 шт.
5.0

Опис

Великий бал c LEGO Disney
Маленькі діти, які люблять красу і чудовисько Діснея, можуть насолодитися зимовим веселощами з цим набором що захоплює LEGO Зимова вечірка в замку Белль (43180). Набір містити елементи й стартери ігор, щоб допомогти маленьким дітям розвинути свої творчі здібності. Існують також спеціальні будівельні цегляні дошки і стіни для початківців, так що навіть початківці будівельники можуть випробувати гордість від будівництва будівель з нуля і навіть більше.
Стимулюйте уяву додатковими деталями. У барвистому замку є кілька кімнат для дітей, а також невеликі приміщення, такі як туалетний столик з гребінцем, цибулею і діадемою, стіл зі стільцем і каміном для ще більш творчих варіантів гри. Улюблені персонажі для веселих рольових ігор Діти можуть відправитися в миттєве пригода з цим фантастичним набором з двох фігурок міні ляльок з Disney's Красуня і Чудовисько, яких ви можете перетворити в принца. Крім того, в набір входять інші відомі персонажі, такі як місіс Споут, Крак і Маятник, а також LEGO для фігурок Діснея: птах і сніговик.


Особливості:
Надихнете молодих будівельників барвистим і простим в збірці багатокімнатним замком, збірними аксесуарами, фігурками ляльок "Красуня і чудовисько Діснея" і іншими елементами, які стимулюють фантазію і творчу гру.
Маленькі діти можуть розвивати свої творчі здібності з красивим замком і милими персонажами. Діти можуть побудувати замок і його аксесуари, а потім відтворити свої улюблені сцени з фільму або створити нові історії.
Маленьким шанувальникам також сподобається цей набір, повний грайливих деталей і розумних аксесуарів. Оскільки набір простий в збірці та містити безліч веселих історій, це відмінний подарунок для дітей від 4 років і старше.


Про продукт
Будівельні іграшки LEGO відповідають найвищим промисловим стандартам, що робить цеглу повинні суперечити одна одній, сумісними, простими в збірці і розбиранні - і використовується з 1958 року.

  • 19 чер, 2020
    Подскажите, можно ли дарить девочке 3-х лет? Насколько тут крупные детали? Может кто брал для такого возраста?
    • 6 жов, 2020
      да, хоть детали и большие, все же будет интересно, и на одном наборе Вы не остановитесь.
  • 5.0

    12 чер, 2020
    Искал для дочки куклу, а нашёл лего. Ребёнок довольный и прводит с лего а не телефоном, доволен покупкой рекомендую. ребята молодцы доставили очень оперативно , спасибо
    • 6 жов, 2020
      Бич нашего времени - телефоны и планшеты, хоть с лего отвлекаются от этих гаджетов.
  • 5.0

    9 чер, 2020
    Чудесно сконструированный замок, ничего лишнего. Мини фигурки хорошо разрисованы с добрыми лицами. Я бы добавила мини фигурку хаски.
    • 6 жов, 2020
      Лица хорошие, но я бы добавила наклейки, чтобы менять мимику персонаж в зависимости от ситуации.

Рекомендуємо подивитися ці товари