>
Уточнити наявність у постачальника
4999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

505 шт.
3 шт.
37.8 × 35.4 × 7.05 cm
6+
0 шт.

Опис

Всі мультфільми Disney завжди барвисті і ефектні, добрі і позитивні. Подобаються як дітям, так і дорослим. Діти ж не тільки люблять дивитися мультфільми Disney, а й намагаються запам'ятати пісні, відтворювати улюблені сцени в реальному житті, надягати такі ж вбрання, як у головних героїв, уявляючи себе ними. Рольові ігри набувають нових можливостей завдяки наборам конструкторів для дітей різного віку від компанії LEGO.

Результатом колаборації Disney і LEGO став зачарований замок з казковими персонажами. Головний мешканець замку і його господар — страшне Чудовисько. За легендою, давним-давно він був прекрасним принцом, але зла чаклунка наклала на нього страшне закляття, перетворивши на монстра. Щоб стати знову людиною, йому необхідно знайти свою любов, поки цвіте прекрасна, але в той же час зловісна, темно-червона троянда. Поки на ній є хоча б одна пелюстка, Чудовисько має шанс на диво. З набором LEGO 43196 ви зможете створити новий сюжет легендарної казки або розіграти вже існуючий.

Про набір

Перед вами прекрасна інтерпретація легендарної європейської казки Шарля Перро "Красуня і Чудовисько" — LEGO Disney Princess Замок Белль і Чудовиська (43196). Цей конструктор буде цікавим дитині старше шести років, і дозволить відчути себе чудовим будівельником за допомогою покрокової ілюстрованої інструкції.

У цьому наборі 505 деталей, з яких юний архітектор може зібрати гарний, вражаючий двоповерховий замок з балконами, верандою і колонами, різними деталями і атрибутами. Головними дійовими особами виступають ваші улюблені герої:

  • дві фігурки Белль (одна в чарівній бальній сукні, а інша — в домашньому блакитному сарафані);
  • одна мініфігурка принца-Чудовиська, який може перетворитися на одну зі своїх іпостасей прямо у вас на очах завдяки двом деталям, одна з яких — це голова монстра, а друга — людська подоба.

Перетворіть Белль на принцесу і звільніть принца від страшного закляття разом з набором LEGO Disney Princess Замок Белль і Чудовиська (43196).

Провертаючи панель знову і знову, ви можете обігрувати зміни в зовнішності принцеси за своїм сценарієм або ж за сюжетом казки.

Принц-Чудовисько, який може перетворитися на одну зі своїх іпостасей прямо у вас на очах завдяки двом деталям, одна з яких — це голова монстра, а друга — людська подоба.

Бальна зала з поворотною платформою, де перетворені Красуня і Чудовисько можуть закрутитися в танці.

Перевтілення і замок

Можливо, вас цікавить питання, для чого в наборі дві мініфігурки одного персонажа, а саме — Белль? Відповідь проста — для здійснення перетворення даної принцеси за допомогою спеціальної шафи.

Магія перевтілення в світі ЛЕГО буде відбуватиметься таким чином:

  1. для початку необхідно встановити обидві фігурки головної героїні на платформу (з одного боку Бель в повсякденному блакитному сарафані, а з іншого — в неперевершеній жовтій сукні);
  2. далі необхідно повертати панель, і тоді перед вами буде принцеса Белль то в одному образі, то в іншому, тим самим створюючи ефект перетворення і зміни наряду.

Провертаючи панель знову і знову, ви можете обігрувати зміни в зовнішності принцеси за своїм сценарієм або ж за сюжетом казки. З LEGO простір для творчості безмежний.

Переходячи до огляду замку, важливо відзначити передню стінку замку, яка знімається, і продумана таким чином, щоб діти, відкриваючи її, могли розглядати кімнати і з захопленням грати.

Тут можна побачити бібліотеку, де Чудовисько проводить час за читанням, або за допомогою пересувної драбини шукає цікаву книгу. А головне — кімнату, де почесно стоїть магічна квітка в кришталевій колбі: чарівна темно-червона троянда, що втрачає свої пелюстки з кожним днем ​​... Чи дозволите ви впасти останньому пелюстку до того, як господар замку знайде свою любов, тим самим прирікаючи принца на довічне перебування у вигляді Чудовиська? Або знайдете інший спосіб перемогти страшні чари? Можливо, класичний шлях подолання прокляття вам найбільш імпонує?

Зовні замку не менш цікаво, ніж усередині. Адже можна побачити бальний зал з поворотною платформою, де перетворені Красуня і Чудовисько можуть закрутитися в танці.

А ще можна вирушити на кінну прогулянку: є можливість їхати верхи на милому коні Філіпові або запрягти його у віз і виїхати до міста.

Нехай будівництво розваг почнеться

Ігровий набір LEGO 43196 складається з прекрасних деталей і функцій. За допомогою простої покрокової інструкції ви зможете зібрати конструктор легко і швидко, щоб швидше розпочати захоплюючу гру. А за допомогою спеціального мобільного додатку LEGO Building Instructions ви зможете візуалізувати моделі в процесі побудови.

Що в коробці? 505 деталі, 3 мініфігурки, ілюстрована покрокова інструкція по збірці.

Набори LEGO серії Disney Princess дарують можливість малюкам досліджувати казковий світ принцес і різноманітних дивовижних істот.

І у випадку, якщо ви хочете познайомити свою дитину з цим світом і ЛЕГО в тому числі, купити набір LEGO Disney Princess Замок Белль і Чудовиська (43196) ви можете в нашому-інтернет магазині.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари