>
Уточнити наявність у постачальника
499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

104 шт.
2 шт.
15.7 × 4.5 × 14.1 cm
5+
0 шт.
5.0

Опис

Поринь у світ східної екзотики завдяки набору LEGO 41151 Disney Princess! Цей набір створений за мультфільмом «Мулан» і розповідає про хоробру прекрасну принцесу, яка вирішила боротися зі злом за допомогою чарівного меча, який заповідав їй її батько. У комплекті ЛЕГО 41151 є не тільки фігурка принцеси Мулан, але і кінь по кличці Хан, невелика пагода - сховище для меча (яка також таїть в собі пастку), тренажер для холодної зброї, невелика квітуча сакура і лавочка з обідом.

 

 

  • 5.0

    26 лис, 2018
    Діти полюбляють лего. Сьогодні у магазині побачила яскраву упаковку, набір LEGO Disney Princess Тренування Мулан. Не стала довго думати та купила. для дітей це справжній сюрприз. Одразу почали збирати. Сподобалось як конструктори підійшли до маленьких дрібничок - тендітна квіточка у волосі, гарно намальовані риси обличчя, маленький чайний сервіз. Якість завжди на вищому рівні.

Рекомендуємо подивитися ці товари