>
Уточнити наявність у постачальника
2799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

114 шт.
2 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
4+
0 шт.
5.0

Опис

Яка дівчинка не захоплювалася прекрасною русалкою Аріель? Яка дівчинка не уявляла себе нею, співаючи пісні з мультфільму? Яка дівчинка не мріяла про таке ж красиве червоне волосся? Навіть не здивуємося, що були мрії про милий риб'ячий хвостик. Але в новому наборі LEGO Disney Princess Святковий човен Аріель (43191) героїня представлена ​​вже без риб'ячого хвоста, вона справжня принцеса.

На святковому кораблі Аріель відправляється у весільну подорож вже зі своїм чоловіком принцом Еріком. Першою зупинкою святкового корабля LEGO Disney Princess 43191 буде причал, де можна  трохи освіжитися перед танцем з Еріком. На верхній палубі вже почав свій неперевершений вокальний виступ Себастьян.

Як ви можете охарактеризувати прекрасну принцесу Атлантики Аріель? Напевно, ви будете згодні, що вона цікава, дуже добра, яскрава, весела, але, між тим, досить уперта і бунтівна. Всі її риси характеру завжди викликали прихильність та надзвичайну цікавість, особливо у юних дівчаток. Подаруйте вашій дівчинці, прекрасну і цікаву Аріель в наборі LEGO Disney Princess Святковий човен Аріель (43191) – з її новою реальністю і цікавим світом.

Чи знаєте ви, які цілі ставила перед собою і здійснювала принцеса Аріель? Їй вдалося повернути щастя і музику в колись сіру Атлантику. Безумовно, одна з головних її мрій – це позбутися риб'ячого хвоста і стати людиною.

Її дідусь – сам бог Посейдон, батько – могутній король Тритон, мама – королева Афіна, але вона, на жаль, загинула при зіткненні з великим піратським кораблем. У Аріель є аж шестеро сестер: Аттіна, Алана, Аріста, Аквата, Аделла і Адріана, яких вона дуже любить. У морської принцеси велика сім'я. Розвивайте ваші рольові ігри, створюючи свою велику сім'ю, комбінуючи набори LEGO Disney Princess.

Вирушайте разом з нашими героями в незабутню подорож!

Що в коробці? 114 деталі, 2 мініфігурки, інструкція по збірці, цифрова інструкція PLUS з використанням додатку LEGO Building Instructions.

Купити набір LEGO 43191 можете в нашому інтернет-магазині.

  • 5.0

    7 чер, 2021
    Набір човнів для святкування Аріель Lego надзвичайно милий!! Моя дочка це дуже любить. Особливо враховуючи, що Аріель є її улюбленою героїнею мультика та казок. Їй подобалося складати цей набір лего, і в неї зовсім не було труднощів. Складанням набору вона займалась недовго, але була в захваті. Я вважаю, що цей набір зроблений дуже високоякісних матеріалів. Він не мав недоліків взагалі, і кольори в цьому наборі дуже гарні. Думаю, багатьом дівчатам сподобався б цей набір. Навіть дорослим теж. Це дуже милий набір.
    Достоинства:
    Нам справді сподобались всі дрібні деталі та надзвичайно милий декор, який додається до човна для святкування. Цей комплект поставляється з Аріель, принцом Еріком, милим маленьким човном, собакою, Флаундером, Себастьяном та деякими предметами декорацій.
    Недостатки:
    Складається набір доволі швидко, надовго дитину це не займе.
  • 5.0

    7 чер, 2021
    Я придбав цей набір у перший день, коли він став доступним 1 січня 2021 року, і я радий, що це зробив! Я, звичайно, набагато старший за рекомендований вік 4+, але «Русалонька» - це мій улюблений фільм Діснея всіх часів, тому купувати це потрібно було. Набір, звичайно, дуже простий у побудові, але я придбав цей набір спеціально з кількох причин. По-перше, це єдиний на сьогодні Lego, до складу, якого входять Себастьян, Макс і Флаундер, три з чотирьох головних помічників тварин Аріель і Принц Ерік. Замок Діснея у мене потребує більше мешканців Діснея, тому я розмістив цих хлопців біля акваторії рову ліворуч від замку. Друга причина - цей набір також є єдиним на сьогодні набором Lego, в якому справжнє весільне плаття Аріель. Раніше був випущений набір "Човен святкування", але в цьому наборі Аріель носить рожеву денну сукню з фільму. Ще одна чудова штука - це чітке друковане дзеркало, яке можна використовувати для багатьох збірок. Цей набір рекомендується всім вікам та всім шанувальникам Русалочки
    Достоинства:
    Не тільки маленькі дівчатка будуть у захваті від набору. Всі персонажі впізнавані, яскраві. За рахунок того, що це не цільна збірка, усе можна переміщувати як завгодно.
    Недостатки:
    Було б класно, якби це справді був човен, який би можна було спустити на воду.
  • 5.0

    7 чер, 2021
    Мені дуже пощастило насолоджуватися дивом гри з Lego в дитинстві. Я вдячна, що маю можливість насолодитися цим разом із моєю 9-річною донькою. Я неймовірно щаслива, що змогла відвернути її від планшета та сучасних гаджетів. Будуючи човен (43191), у нас час пролітав зовсім непомітно. Я зрозуміла, що мені було занадто весело, коли вона сказала: “Мамо, дозволь мені побудувати!” Човен "Дісней Аріель" (43191) має плавучий човен, пристань з аркою та обертовим танцполом, музичну сцену підводного повороту та 5 персонажів. Ми намагалися побудувати кожну частину, просто подивившись на малюнок на коробці. Це виявилось невдалою ідеєю. Тоді ми вирішили скористатися надрукованими будівельними інструкціями. Ці вказівки були дуже доречними та корисними. Деякі частинки дуже маленькі. Коли ми відкривали пакети, то загублювались різні деталі, такі як: рожеві квіти, золота корона, прозорі фужери та бірюзова щітка. Але зрештою, ми загублені фігури знайшли і тепер насолоджуємось грою.
    Достоинства:
    В наборі доволі багато деталей. Все це зроблено кольорово та цікаво, дітям цікаво з першої хвилини. Флаундер та Себастьян найкращі.
    Недостатки:
    Не помітила)

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари