>
Уточнити наявність у постачальника
4999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

610 шт.
2 шт.
37.8 × 7.5 × 35.4 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Нарешті ЛЕГО випустили цікавий набір, який заснований на фільмі Діснея «Райя і останній дракон». Конструктор дійсно має дещо цікаве ...

Що можна зібрати?

У коробці можна знайти 610 деталей, які прекрасно між собою взаємодіють. З них можна зібрати величезний палац з характерним дизайном і глибокою деталізацією кожного елемента. Він має 6 різних кімнат, які можна досліджувати, включаючи тронний зал, кімнату скарбів і приховану кімнату за стіною. Неможливо обійти стороною і величезну центральну вежу, яку можна відкрити і заглянути в спальню з портретами друзів Райї. Дві бічні вежі також відкриваються і містять в собі зброю Райї і Намаарі.

Неможливо обійти стороною і цікаві мініфігурки Райї, Намаарі і Тук Тука. Вони є точною копією оригінальних персонажів з фільму, тому зроблять гру ще цікавіше.

Особливості гри з набором LEGO Disney Princess 43181 Райя і Палац Серця

Щоб збірка конструктора була в міру легкої, розробники поклали в коробку барвисту покрокову інструкцію, тому дитина вже з 7-ми років зможе відчути себе справжнім майстром "будівництва".

Набір відмінно підходить для гри як в наодинці, так і разом з друзями. Більш того, його можна використовувати не тільки як окремий елемент для гри, а й поєднувати з іншими конструкторами.

Всі деталі набору ЛЕГО 43181 відповідають галузевим стандартам якості, тому не бояться ушкоджень і не можуть причинити шкоди дітям. Крім того, вони зберігають свій первинний зовнішній вигляд протягом усього терміну експлуатації, тому конструктор може стати чудовою прикрасою домашнього інтер'єру.

Щоб отримати конструктор LEGO Disney Princess 43181 Райя і Палац Серця необов'язково відправлятися в казковий світ Діснея, досить просто оформити заявку на нашому сайті.

 

  • 5.0

    30 бер, 2021
    Після перегляду мультфільму Райя і останній дракон я вирішив придбати набір для отримання чарівного Тук Тука, який найбільше сподобався моїм дітям. Збірка виявилася доволі простою, якщо враховувати той факт, що я збирав його з 4-річною донькою і 6-річним сином. Їм дуже сподобались кольори та мініфігурки. Чудове доповнення до коллабу дісней-лего. Якщо ще не бачили, то раджу також подивитися мультик!
    Достоинства:
    Як вже сказали до мене, замок виходить величенький, з багатьма кімнатами. Але найкращий Тук Тук як і в мультику.
    Недостатки:
    Як для такого набору, то можна було б додати більше фігурок.
  • 5.0

    5 бер, 2021
    Мне так нравится, что в последнее время лего поставляют наборы и с печатными инструкциями, и с онлайн. Так мы с дочкой можем вместе строить. Дворец получается солидных размеров, с разными комнатами, местами для хранения оружия, портретами друзей. Фигурки - Райя и Намаари из этого нового мультика, который как раз сейчас в прокате. Поклонники Рая и Последний Дракон будут в восторге от этой сборной игрушки с ее деталями и забавными аксессуарами.
    Достоинства:
    Будь я девочкой, я была бы в восторге от такого замка. Много всего интересного, комнат, все крутится, открывается.
    Недостатки:
    Сборка чуть повторяется.
  • 5.0

    5 бер, 2021
    Я что-то не могу понять, это набор по какому-то мультику или нет? Потому, что ни я, ни дочка такого не знаем. И как раз вот это ни понимание, не дает точно оценить набор. Он точно по какой-то восточной тематике. Сборка повторяется, так как она идентична с двух сторон. Во дворце есть 6 различных комнат для исследования, в том числе тронный зал, сокровищница и скрытая комната за вращающейся стеной. С минифигурок больше всего понравилось подобие медведя)
    Достоинства:
    Замок супер, не много у лего восточной тематики. Много комнат, в том числе скрытых. Крутая фигурка медведя (или что это).
    Недостатки:
    Если этот набор не по мультфильму, то я разочаруюсь. А если кто-то все же знает его, то отправьте, пожалуйста.
    • 1 кві, 2021
      Це набір по новому мультику - Райя та останній дракон. Радже подивитись, дуже крутий!

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари