>
Уточнити наявність у постачальника
2199 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

216 шт.
1 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
6+
0 шт.
4.0

Опис

Мультфільм «Райя і останній дракон» завоював величезну популярність у дітей з усього світу, тому зовсім не дивно, що знаменита данська компанія вирішила випустити унікальний набір на основі цієї казки. І потрібно визнати, вийшло дещо справді цікаве ...

Що можна зібрати?

У коробці знаходяться 216 деталей, які чудово взаємодіють між собою. З них збираються палацові ворота, водоспад, величезна фігурка дракона Сису, а також мініфігурка Райї. Всі ці елементи відрізняються крутим дизайном і глибокою деталізацією кожної дрібниці. Крім того, дракон має рухливі кінцівки, тому його позу можна міняти легким рухом руки. Таким чином, є можливість відтворювати вже відомі сцени з мультфільму або придумувати власні ігрові ситуації.

До речі, біля воріт палацу є таємна кімната, в якій міститься спеціальна коробка з діамантом. Це, а також велика кількість цікавих аксесуарів (меч, карта, факел і т.п.) подарують ще більше задоволення від гри.

Щоб відчути себе в ролі "будівельника" змогли навіть 6-ти річні, набір LEGO Disney Princess 43184 Райя і дракон Сісу має яскраву інструкцію.

Переваги конструктора

Деталі конструктора зроблені згідно з усіма галузевими стандартами якості, тому не бояться падінь, подряпин і інших неприємностей. Більш того, вони зберігають свій первинний зовнішній вигляд протягом усього часу експлуатації, тому набір може стати чудовою прикрасою домашнього інтер'єру.

Серед іншого, конструктор розвиває логіку, дрібну моторику рук, уяву, посидючість і цілий ряд інших якостей.

Швидше оформляйте заявку на нашому сайті, і вже завтра набір ЛЕГО 43184 буде у вас!

 

  • 3.0

    30 бер, 2021
    Ми з донькою подивилися мультфільм буквально позавчора. Дракон Сісу - це суміш дизайну Моя маленька поні та китайського дракону. До того ж, ми бачили доволі пристойних драконів лего. Але тут він не схожий ні на то, ні на інше...занадто блочний. Бліде обличчя, величезні роги та квадратні ноги. Навіть очі коричневі, а не фіолетові. Враховуючи те, що всі події відбуваються навколо цього дракону, я сподівалась побачити щось краще.
    Достоинства:
    Решта набору (не Сісу) в порядку. Гарні кольори, які відповідають мультфільму. Мініфігурка Райї чудова.
    Недостатки:
    Занадто блочний набір, дракон не схожий. Не дуже віриться, що набір підійде хлопчикам.
    • 1 кві, 2021
      Повністю згідна! Наскільки в мультфільмі Сісу рухлива. Навіть не ходить, а перетікає як вода. І наскільки тут вона кострубато зроблена.
  • 5.0

    5 бер, 2021
    Я была настолько удивлена, что мультфильм только-только вышел, а уже и набор лего по нему есть. Выбирали между замком и драконом, то доча захотела дракона. Она придумывает с ним столько интересных игр, воспроизводя захватывающие сцены из фильма или придумывая свои. За воротами дворца есть небольшая тайная комната и водопад. А для того, чтобы играть было интереснее, добавлена фигурка Райи и дракона Сису.
    Достоинства:
    Буквально позавчера посмотрев мультик, а вчера купив набор могу сказать, что он очень похож. Дракон подвижный. Даже ворота не простые, а с тайной комнатой.
    Недостатки:
    нету

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари