>
Уточнити наявність у постачальника
1299 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

91 шт.
1 шт.
26.2 × 6.1 × 14.1 cm
4+
0 шт.
5.0

Опис

Допоможіть Попелюшці зібратися на бал
Як у казці, нашій Попелюшці потрібна карета і красивий наряд. Як бачимо, принцеса вже одягла прекрасне небесно-блакитне плаття. Давайте їй допоможемо з каретою! Як справжній чарівник, перетворіть дрібні детальки в вишуканий екіпаж. Карета за формою нагадує гарбуз, прикрашена позолоченим орнаментом по периметру і має золоті колеса. Білий кінь швидко доставить вас в королівський замок для зустрічі з прекрасним принцом. Вашим кучером на цей вечір буде мишка. Але не забудьте, що після 12 карета перетвориться на гарбуз.
Кот, як справжній і вірний друг вислухає всі ваші секрети, так що заходьте до нього попити чаю. Він живе в своєму маленькому замку.
Різноманітність дрібних деталей
Набір «Карета Попелюшки» - невеликий, але дуже цікавий для дівчинки в плані гри. Дитина можете розігрувати різні варіанти розвитку подій, знаходити своє застосування предметів і навіть придумати свою казку про попелюшку. Зверніть увагу на чарівний столик з чайничком і чашкою, де принцеса може попити чаю. Причому таку ж чашку ЛЕГО виготовляє в збільшеному варіанті для дітей. Карета Попелюшки настільки красива, що зовсім не схоже на те, що вона з гарбуза. Яскраві деталі і відмінна деталізація - такою іграшкою приємно грати. У комплекті до набору йде чарівна паличка, з якою ви зможете творити магію для Попелюшки.

Про набір
Складається з 91 деталі - легко зібрати і захоплююче грати.
Міні фігурка Попелюшки в красивому блакитному платті в комплекті.
Цікаві фігурки щура-кучера і кота.
Набір для дівчаток від 4 років, деталі стандартного розміру ЛЕГО.
Безпека і якість на першому місці - пластик не токсичний і регулярно проходить ретельні перевірки на відповідність.
Купуйте оригінальний сертифікований LEGO Disney Princess Попелюшка в кареті (Артикул: 41159) на нашому сайті. Доставка здійснюється не тільки по м. Київ, а й по всій Україні.

  • 5.0

    15 лют, 2019
    Неделю назад купила дочке этот лего, доставили даже на день раньше, спасибо, игрушка отличная, детальки хорошо сделаны, ярко и качественно, дочке нравится и с удовольствием играется им.
  • 5.0

    18 січ, 2019
    Наборчик яркий и красочный, подарила его своей дочери, она любит диснеевских персонажей. Деталей немного, но такие персонажи, как золушка, красивая большая карета с лошадкой, кошка и мышка, замок - прекрасная база для игры. Дочь придумывает сюжеты из своих любимых сказок и воплощает наяву при помощи этого конструктора. Если сравнивать этот набор с нашим предыдущим "Маленькая башня Рапунцель" Золушка в карете гораздо более интересный. Спасибо за оперативную доставку, это уже третий набор, который берем здесь, обслуживание на хорошем уровне.
  • 5.0

    18 січ, 2019
    Недавно приобрела для дочурки это лего, мне оно самой понравилось, яркое и занимательное. Развивается моторика и что самое главное выполнено из качественного пластика, поэтому я советую однозначно.

Рекомендуємо подивитися ці товари