>
Уточнити наявність у постачальника
329 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

49 шт.
1 шт.
14.1 × 4.6 × 12.2 cm
5+
0 шт.
5.0

Опис

Disney - конструктор для маленьких принцес
Дівчаткам сподобається кожен набір серії Дісней, адже з ними вона може подружитися з принцесами з улюблених мультиків. У наборах безліч спеціальних аксесуарів, які розширюють кругозір дитини. Конструктор розроблений з урахуванням дівочих потреб і смаків - дитину не відірвати від гри.
Спостерігайте за життям східної принцеси
Жасмін живе в золотоверхій вежі, оформленій в східному стилі. На балконі принцеса вирощує квіти і милується сходом і заходом сонця. Але сьогодні у неї особлива подія, ввечері до балкону прийде її коханий. Допоможіть Жасмін зібратися і показати себе в кращому вигляді. Усередині башти вона зберігає туалетні приналежності. Використайте трохи квіткового аромату з флакончика парфумів і випийте прохолодний напій, щоб освіжити себе після спекотного дня. Тепер ви готові справляти враження і збивати наповал.
Розвиваюча іграшка
Грати з ЛЕГО не тільки весело, але ще й корисно для дитини. При будівництві малюк розвиває посидючість, логіку і дрібну моторику рук. Маленькі аксесуари розширюють кругозір і уяву. Дитина стає режисером власного мультика про принцесу Жасмін.

Особливості набору
Складається з 49 деталей - на збірку потрібно небагато часу.
Готова вежа відкривається і закривається за принципом книжечки, що робить її портативною - грайте де завгодно.
У комплекті міні фігурка прекрасної Жамін в блакитному вбранні та золотистих туфлях
Набір сподобатися дівчаткам від 5 років
Купуйте оригінальний сертифікований LEGO Disney Princess Маленька вежа Жасмін (Артикул: 41158) на нашому сайті. Доставка здійснюється не тільки по м. Київ, а й по всій Україні.

  • 5.0

    31 лип, 2019
    Донька дуже любить мультик Аладдін, ну і звичайно принцеса Жасмин -її улюблениця. Подарунок вона сприйняла з радістю. Башточка зроблена так, що її можна легко скласти і брати з собою. Багато місця не займає і всі деталі залишаються на місці, не загубляться. Є аксесуари-парфуми і коктейль, які допомагають розвивати уяву дитині. У дочки чудово виходить розвинути сюжетну лінію, я іноді підглядаю за грою). Лего прекрасно розвиває дрібну моторику. Деталей не багато, іноді це плюс, збирається башточка легко і швидко.
  • 5.0

    1 тра, 2019
    Сегодня получили посылку. Ребенок в восторге. Спасибо огромное. Цена приятно удивила.
  • 5.0

    20 січ, 2019
    Конструктор то хорош, даже очень, ведь продуман до мелочей, детали все на месте и собирается без проблем, уж моей доченьке он пришелся по вкусу, часто с ним играет и нравится он ей даже собранным.
  • 5.0

    15 січ, 2019
    LEGO Disney Princess Маленька вежа Жасмин - чудова новинка. Коли дочка побачила, їй одразу ж сподобалось. Купили, до дому біжали, щоб скоріше відкрити. Цілих 49 діталей задоволення. Жасмін виконана хорошо, дуже реалістична.До цього набору я б додала маленьких тваринок, наприклад, котика та мавпочку. Лего як завжди творить дива, як завжди якісно. Рекомендую.

Рекомендуємо подивитися ці товари