>
Уточнити наявність у постачальника
499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

44 шт.
1 шт.
14.1 × 4.6 × 12.2 cm
5+
0 шт.
4.5

Опис

ЛЕГО 41163 Башточка Рапунцель
Набір LEGO 41163 Disney познайомить дитину з втіленням казки про десяту діснеївську принцесу Рапунцель, кіновтілення якої компанія Дісней зробила в мультфільмі «Рапунцель: Заплутана історія» і анімаційному серіалі «Рапунцель: Нова історія». Гарна і відважна принцеса Рапунцель з набору ЛЕГО 41164 Башточка Рапунцель постає перед нами у вигляді одягненої в розкішне рожеве плаття дівчини, яка має довгу русу косу (так само, як і кіно прообраз). У наборі є необхідні для сюжету аксесуари - з деталей ЛЕГО 41163 можна побудувати не дуже високу, але цілком правдоподібну башточку, звідки Рапунцель любила дивитися на фестивалі повітряних ліхтариків і визирати свого коханого Юджина. У дизайні башточки використані деталі золотого кольору, а її кам'яне підніжжя прикрашене в’юнкими квітами. Шпиль вежі оздоблений прозоро-рожевим сердечком. Також у Рапунцель є гребінець для її густого волосся і ... пательня - це пряме відсилання до сюжету мультфільму, коли від переляку при першому знайомстві з Юджином вона вдарила його цим предметом кухонного побуту по голові.

Розміри ЛЕГО 41163 Дісней
Набір має розміри 14,1 см. х 12,2 см. х 4,6 см. Це невеликий компактний набір, який відмінно підійде для розіграшу невеликих сюжетних ліній, а акцент в ньому зроблений саме на міні фігурці принцеси Рапунцель.

Як купити?
Купити ЛЕГО в Києві, Херсоні, Львові, Ужгороді, Тернополі ви можете у офіційного постачальника - сайту-магазину constructors.com.ua. Набір ЛЕГО 41163 Башточка Рапунцель і будь-які інші набори вам допоможуть вибрати оператори нашого магазину - ви можете оформити замовлення онлайн самостійно або зв'язатися з нами за допомогою онлайн-чату сайту і мобільного телефону (вказаний на початку цієї сторінки сайту). Ми займаємося максимально швидкою доставкою конструктора LEGO по всій території країни, крім АР Крим і районів проведення ООС.

 

  • 5.0

    31 лип, 2019
    Вперше зустріла у продажу набори Лего з принцесами, на мою дуже оригінально і доньці сподобалося, тому замовили. До якості як завжди, претензій немає. Будиночок дуже цікавий, розкладний як книжка, збирається не складно, дитина впорався сам. Сама принцеса дуже мила на личко, яскрава, не вистачає тільки Паскаля для повного комплекту. Ціна за набір зі знижкою дуже приємна!
  • 4.0

    22 січ, 2019
    Довольно простой и небольшой набор, который подарила своей дочери за хорошее поведение. Из себя представляет маленькую башню с главной героиней Рапунцель, а также аксессуаров в виде расчески и небольшой сковороды для приготовления еды. В виду своей миниатюрности, наборчик дочь может брать с собой, когда идет гулять к подругам, и там уже развлекаться, придумывая для своей принцессы интересные сюжеты игр. Присмотрела еще один, значительно больше и интереснее https://constructors.com.ua/lego-disney-princess/bashnya-rapuncel-41054 но это уже, пожалуй, к её дню рождению купим. В нем гораздо больше аксессуаров, башня, есть принц в наличии.

Рекомендуємо подивитися ці товари