>
Уточнити наявність у постачальника
8999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 709 шт.
5 шт.
58.2 × 11.8 × 37.8 cm
14+
0 шт.
5.0

Опис

Компанія ЛЕГО випускає чарівну новинку — великий крижаний замок Ельзи. Такого ще не було! Зібравши замок, ви опинитеся прямо в видатному моменті мультфільму — створення Крижаного замку за допомогою чарівних сил Ельзи під улюблену пісню всіх фанів — "Let it Go". Вмикайте чарівну пісню Ельзи на своєму смартфоні і створюйте крижаний замок за допомогою кубиків ЛЕГО. Чарівний настрій вам гарантовано.

Відкривайте швидше коробку фантастичного набору LEGO серії Disney Princess Крижаний замок (43197), від нього в захваті будуть всі: як діти, так і дорослі. Передбачений набір для дітей старше 14 років, але й дорослим шанувальникам мультфільму "Холодне серце" він також буде дуже цікавий.

Будівля і процес конструювання

Вам обов'язково сподобається чарівний крижаний замок Ельзи з кубиків ЛЕГО, готова модель має вражаючі розміри: висота 65 см, ширина 35 см, глибина 19 см.

Для збору замку вам знадобиться 1709 елементів ЛЕГО, покрокова інструкція по збірці та хороший настрій. Хочете отримати новий досвід конструювання, здивувати своїх друзів? Вам легко це вдасться за допомогою цифрових інструкцій по збірці Instructions PLUS та спеціальному мобільному додатку Building Instructions. Завдяки різним можливостям програми ви зможете:

  • змінювати масштаб споруди;
  • повертати замок в різні боки;
  • ввімкнути спеціальний режим для даного набору — режим привида, щоб ваші ігри стали ще більш цікавими.

Прекрасний крижаний замок з кубиків ЛЕГО

У готової моделі замку все детально продумано як і всередині, так і зовні. Дивіться, Ельза запрошує вас зайти!

На першому поверсі ви побачите красивий крижаний фонтан, а поруч з ним — білосніжний рояль, за яким Ельза любить проводити час і виконувати свої улюблені пісні, в тому числі і пісню "Let it Go".

Потім підніміться по широким поворотним сходам, які складаються з двох секцій праворуч та ліворуч. Обов'язково зверніть увагу на шикарну крижану люстру — це справжній витвір мистецтва. Також тут, на другому поверсі, є вихід на балкон з чудовим видом, оцініть його прямо зараз.

Піднімаючись ще на поверх вище, ви потрапите в тронний зал, де стоїть величний трон Ельзи, а на столі поруч цікава деталь, а саме - міні-версія будинку Ельзи і Анни, справжня зменшена копія замку Еренделл. А на самому верхньому поверсі знаходиться спальня принцеси з красивим ліжком і білими шафами.

Всі частини замку повністю, як у мультфільмі, ідентичний інтер'єр і планування замку. 

Мініфігурки

У набір LEGO Disney Princess Крижаний замок (43197) входить п'ять мініфігурок і чотири крихітних сніговика.

  • Маленькі сніговики — це чарівні істоти, які з'явилися завдяки магії Ельзи: одного разу вона застудилася і часто чхала, а після кожного чхання принцеси з'являвся один крихітний сніговик. Зовні вони дуже милі, тіло складається з чотирьох маленьких сніжок, а в роті красується тільки один зубчик, це робить їх ще симпатичнішими.
  • Набір радує відразу двома мініфігурками Ельзи: одна одягнена в відому блакитну сукню і з хитрим виразом обличчя та з чарівним льодом в руках, а інша мініфігурка Ельзи — з милим виразом обличчя і в одязі для коронації, з короною на голові і скіпетром у руках.
  • Веселий Олаф з квіткою в руках, ймовірно, це подарунок для Ельзи, він чекає з нетерпінням гри, що затіяли сестри.
  • Анна в своєму зимовому вбранні, в малиновій мантії на спині і в теплих навушниках. В руках вона тримає ігровий снаряд, зараз вже точно, почнеться гра з Ельзою в сніжки.
  • І Крістофер з ліхтариком в руках. Він навіть не здогадується про швидкий початок сніжної гри.

  • 5.0

    14 сер, 2021
    А где Свена то подевали? Все есть, а его нет. Но ладно, что уже поделать. Сам дворец приличных размеров, около 30 см в высоту. Дворец впечатляет своими искусственными ледяными кирпичами и, безусловно, выглядит соответствующим образом. Движущийся мост, ведущий во дворец, и вращающаяся лестница - приятные детали. А для игры есть много комнат, таких как кухня, музыкальная комната.
    Достоинства:
    Фигурки крупнее и стилизованнее. Похоже на кукольный домик. Это довольно долгая постройка. В замке есть множество прекрасных деталей, в том числе цветы, сверкающие кусочки, горка и качели.
    Недостатки:
    Нету Свена, хотя Кристофф есть.
  • 5.0

    14 сер, 2021
    Я взрослый мужчина, и мне очень нравится этот набор! Идеально подходит к огромному замку Диснея. Я искренне надеюсь, что LEGO продолжит создавать такие замки, потому что они лучшие. Интерьер красивый и зрелищный. В замке есть открывающаяся входная дверь, которая понравилась моим девочкам. Здесь есть горка, небольшая кухня и убирающаяся лестница. Он действительно красивый, с множеством милых мелких деталей. Единственный минус здесь: мини-куклы. Я бы предпочел настоящие минифигурки LEGO.
    Достоинства:
    Нравится детям. Есть с чем поиграть. Красивые входные двери. Место вокруг замка. Горка для мини-кукл.
    Недостатки:
    Лучше бы были обычные фигурки.
  • 5.0

    14 сер, 2021
    Это отличный набор, который выглядит красиво после сборки. Думаю, замок подойдет даже для серии лего сити. Такой себе ледяной замок на окраине города. С другой стороны, подойдет и фанатам Диснея. Этот великолепный Ледяной замок наполнен красивыми деталями как снаружи, так и внутри. Фасад этого замка выглядит великолепно, в точности как Замок Эльзы, но в форме Лего! Интерьер также очень хорошо сделан, так как он включает в себя так много отсылок, тот же ледяной фонтан, винтовая лестница, люстра и, наконец, балкон. Еще мне нравится, что в ее замке добавили ледяной трон.
    Достоинства:
    Универсальность. Сложность уровня сборки. Ледяные детали. Фигурки. Интерьер, экстерьер.
    Недостатки:
    Чтобы собирать обязательно нужно ознакомится с мультиком.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари