>
Уточнити наявність у постачальника
5199 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

380 шт.
2 шт.
38.2 × 5.7 × 26.2 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Перед вами справжній Королівський святковий корабель принца Еріка та русалочки Аріель із кубиків ЛЕГО. Ігровий набір LEGO I Disney Princess Королівський святковий корабель Аріель (41153) натхненний класичним анімаційним фільмом від студії Дісней - "Русалочка". Чарівна Аріель вийшла заміж і вирушає у весільну подорож на білому королівському кораблі. Він несе на своєму борту принца Еріка та його дружину Аріель, а також доброго друга русалоньки - невгамовного краба Себастьяна та пустотливого пса Макса. Прекрасне біле судно прикрашене золотим оздобленням, різноманітними красивими деталями та елементами. Скоріше відкривайте коробку конструктора, щоб зібрати цей дивовижний красивий корабель.

Про набір

Ігровий набір LEGO I Disney Princess Королівський святковий корабель Аріель (41153) складається з 380 елементів ЛЕГО, двох мініфігурок Аріель та Еріка, краба Себастіана, пса Макса, покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання, а також спеціального інструменту для кубиків ЛЕГО - сепаратора. Конструктор призначений для дівчаток, любительок принцес та казок Дісней, старших 6 років.

Ігровий набір LEGO I Disney Princess Королівський святковий корабель Аріель (41153) - один із перших наборів в історії компанії ЛЕГО, де Аріель зображена не русалонькою, а людиною. Створюйте свої власні унікальні сценарії гри, вирушаючи в диснеївський світ разом з ЛЕГО.

Створіть незабутнє свято - танцюйте на танцполі, що обертається, насолоджуйтеся першим весільним танцем молодят, вирушайте на пошуки скарбу, який заховано десь на борту корабля, а потім спробуйте весільний торт і запустіть феєрверк з корми судна в честь щасливої сім'ї. Побувайте на капітанському містку і в альтанці, пограйте з собакою Максом, насолоджуйтеся чудовим музичним смаком Себастьяна, а сходами із золотими поруччями ви зможете спуститися на пірс. Вирушайте в морську подорож разом з головними героями набору, нехай відпочинок на воді запам'ятається вам надовго.

Цікаві ігрові аксесуари ігрового набору LEGO I Disney Princess Королівський святковий корабель Аріель (41153) додадуть справжній казковості Диснея у вашу гру. Будуйте, перебудовуйте конструктор різноманітними способами та створюй нові морські пригоди та історії разом з Аріель. Комбінуйте набори LEGO серії Disney Princess, запрошуйте друзів до створення незабутніх пригод.

Збирати конструкції з кубиків ЛЕГО не викличе складнощів у дітей, адже складати кубики та елементи просто, а готові споруди міцні та міцні. Якість кожного елемента LEGO відповідає всім світовим стандартам якості та вимогам безпеки у галузі виробництва.

Придбати ігровий набір LEGO I Disney Princess Королівський святковий корабель Аріель (41153) ви можете на нашому сайті. Щоб оформити замовлення, вам слід додати товар у кошик і дотримуватися подальших інструкцій.

Бажаємо вдалого складання!
 

  • 5.0

    26 лис, 2018
    Кожна дівчина читала казку про Русалоньку. Своїй доньці я купила набір LEGO Disney Princess Королівський святковий корабль Арієль. Їй дуже сподобався набір, особливо краб Себастьян, він такий смішний. Із задоволеням граємо з цим набором. Придумали навіть свою історію. Дітальки виконані якісно, не має зазубрин,легко кріпляться одна до одної. Рекомендую лего.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари