>
Уточнити наявність у постачальника
1849 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

239 шт.
2 шт.
38 × 5.5 × 26 cm
5+
0 шт.
4.7

Опис

Ваша донька обожнює принцес Дісней? А найулюбленіші героїні казок і мультфільмів це Рапунцель і Белль? На питання про улюблену тварину дівчинка без задумки відповість — конячка? Тоді новинка від LEGO точно їй сподобається.

Улюблені принцеси в одному наборі

Такого ще не було, відразу дві улюблені принцеси всіх дівчат з різних казок представлені в новому наборі від компанії ЛЕГО. Перед вами чудовий набір, в якому дві принцеси зустрілися в королівській стайні, а саме — набір LEGO Disney Princess Королівські стайні Бель і Рапунцель (43195). Швидше відкривайте коробку і починайте свою казкову історію.

Про принцес набору

У наборі представлені дві мініфігурки, дві принцеси Діснея: відважна золотоволоса Рапунцель і чарівна шатенка Белль.

  • Белль — мила, розумна, смілива юна леді. Найбільше на світі любить читати, вважає це своїм хобі. Француженка за походженням, Белль володіє витонченим смаком у виборі гардеробу. Що чудово демонструє в казці і мультфільмі "Красуня і Чудовисько". У наборі LEGO представлена, в традиційному вбранні з мультфільму, в ніжно-блакитному сарафані і білому фартусі. Ноги принцеси взуті в чорні милі туфельки.

Цікаво! Ім'я Белль з французької мови перекладається як "Красуня", і зовсім не дарма так була названа головна героїня казки, адже вона була красива не тільки зовні, але і душею і серцем.

  • Рапунцель — рішуча і суперенергійна юна дівчина, володіє сильною тягою до пригод. Вона просто обожнює різного роду авантюри і розваги. Завжди готова зробити крок в невідоме і вийти за межі свого комфорту для звершення своєї мрії. Асортимент нарядів у сміливої білявки невеликий, в наборі LEGO представлена ​​в традиційній для свого образу довгій фіолетовій сукні. Повсякденне вбрання Рапунцель являє собою німецьку сукню — дірндл — традиційне плаття німецьких жінок. Верхня частина сукні — це біла блуза і надітий поверх фіолетовий корсет, а знизу — красива довга спідниця в колір корсета. На ногах у принцеси немає взуття, так як вона вважає за краще ходити босоніж.

Про набір

За допомогою 239 елементів LEGO ви зможете побудувати красиву трирівневу королівську стайню для двох коней принцес, слідуючи простій покроковій ілюстрованій інструкції. З побудовою впорається кожен малюк, що досяг 5-річного віку і відчує себе справжнім майстром конструювання. Для цього набору передбачено онлайн інструкції Instructions PLUS в спеціальному мобільному додатку LEGO Building Instructions.

Також в наборі представлені двоє чудових коней принцес:

  • сніжно-білий Максимус — улюблений кінь принцеси Рапунцель;
  • шоколадний Філіп — вірний друг і улюбленець принцеси Белль.

Для кожного коня продумано своє стійло із зображенням відповідного коня, а на дверях прописані імена улюбленців принцес. Для коня Белль табличка з написом "Philippe", а для коня Рапунцель табличка з ім'ям "Maximus". Розмістіть коней відповідно до їх стійл.

Набір наповнений великим асортиментом аксесуарів таких як:

  • невеликі стоги сіна;
  • спеціальний корм для коней;
  • два різнокольорових сідла — фіолетовий і блакитний;
  • коричневі вила для сіна;
  • спеціальні щітки для догляду за гладкою шерстю коней;
  • десять милих золотих бантів, якими можна прикрасити гриву і хвіст конячок або додати в зачіски принцес;
  • пляшка спеціального спрея для гладкості гриви;
  • брусок мила для ідеальної чистоти Філіпа і Максимуса;
  • яскраві трофейні аксесуари: кубок і дві медалі для переможця та учасника конкурсу на звання кращої коні;
  • кругла фіолетова кошик для зберігання всіх аксесуарів по догляду за кіньми;
  • щітка для прибирання території;
  • спеціальний бар'єр для перестрибування — один з ключових умов конкурсу на отримання кубка кращого коня.

Ваші творчі ідеї ігор з конячками і принцесами безмежні. Програвайте захоплюючі сюжети цікавих пригод з улюбленими казковими персонажами, вони вже готові до гри.

  • 5.0

    14 сер, 2021
    Вау, теперь у принцесс появилась собственная конюшня. Правильно, нужно ведь где-то содержать Максимуса и Филиппа. Где кого разместить будет не сложно догадаться, над стойлами большие картинки. На лошадках можно прокатится, накормить их (голова наклоняется), нарядить и помыть. Теперь уж никуда не деться, придется купить дочке и замок для принцесс.
    Достоинства:
    Все сделано красиво и продуманно. Даже наклейки не портят, хотя они здесь есть. Лошади - центральная часть набора.
    Недостатки:
    Принцессам нужен замок))
    • 14 сер, 2021
      Добрый день. Для Рапунцель можно взять набор 43187 с её башней. В свою очередь, для Белль подойдет 43196. Можно также обратить внимание на наборы 41154 или 41055, тогда Вы получите большой замок и фигурку Золушки, чем ещё больше разнообразите игру.
  • 5.0

    14 сер, 2021
    Ну что за замечательный набор лего. Моя дочь была так взволнована, увидев не только самих персонажей, Рапунцель и Белль, но и то, что у лошадей были луки, в которые можно было нарядиться! Это оказался больший набор, чем я ожидал и в нем была куча маленьких деталей, с которыми можно было поиграть, например, сено, седла, перекладина для прыжков, ведро для мытья. В наборах лего не так много лошадей, а тут еще и с принцессами. Рекомендую.
    Достоинства:
    Есть и принцессы и их лошади. Лошадей можно наряжать. Довольно большой размер набора и получаемой сборки.
    Недостатки:
    Было бы забавно добавить Ариэль на морском коне.
  • 4.0

    14 сер, 2021
    Набір 43195 справді вдалий. З цими конячками, фігурками та аксесуарами він стане чудовим подарунком для маленької принцеси. Є лише одна річ, яку я б змінила. Можливо, я б додала більше яскравих кольорів набору, проте зрозуміло, що не маю такої можливості. З іншого боку, можливо, комусь сподобається ця біло-лавандова тема.
    Достоинства:
    Конюшню можна перебудовувати під себе. Одразу 2 фігурки принцес. Безліч тематичних аксесуарів.
    Недостатки:
    Кольори не дуже яскраві. Не відомо, чи сподобається дитині.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари