>
Уточнити наявність у постачальника
3999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

282 шт.
3 шт.
28.2 × 7.6 × 26.2 cm
5+
0 шт.
5.0

Опис

Давайте влаштуємо справжню королівську вечірку
День народження, або дівич-вечір? Це не важливо, головне - весело провести час. З принцесами Аріель, Авророю і Тіаною точно не засумуєш.
Для того щоб вечірка вдалася, потрібно добре підготуватися: перетворити конструктор в красивий замок, побудувати кухню, де можна буде пекти смачні круасани, організувати для Аріель екіпаж, на якому вона приїде в гості до Аврори і Тіани.
Мільйон варіантів гри
Конструктор Disney - не тільки веселе проведення часу, але і відмінне тренування для дитини. Дівчинка задіє логіку і дрібну моторику рук при будівництві і уяву в процесі гри. Батьки можуть брати активну участь в складанні і зіграти роль однієї з принцес.
У кожної принцеси є свої аксесуари. У Аріель є свій трон на дні моря, адже вона принцеса морів. Вирішивши всі справи морські, вона відправляється до подружок на кареті з черепашки, в яку запряжений дельфін. У Аврори величний замок з вежею на 2 поверхи. Піднімайтеся до неї на рожевих гвинтових сходах і зустріньтеся з білкою, або намалюйте щось на полотні, якщо є натхнення. На першому поверсі у Аврори обертається танцпол, адже вона так любить вечірки. Тіана любить готувати і у неї є для цього всі пристосування: духовка, плита, формочки для випічки. Спробуйте свіжоспечений круасан, смакота!
Всі принцеси в зборі? Можна починати веселощі, адже стіл у дворі вже давно накритий. Ця вечірка запам'ятається вам надовго.

Особливості набору.
1. Один з найбільших наборів серії - 282 деталі.
2. Є кілька варіантів збірки - фантазуйте.
3. В комплекті 3 міні фігурки: Тіана, Аріель і Аврора.
4. Для дівчаток від 5 років.
5. Вигадуйте застосування для безлічі дрібних аксесуарів принцес.
6. Постійні стандарти якості ЛЕГО - безпека і нетоксичність.
Купуйте оригінальний сертифікований LEGO Disney Princess Королівський свято Аріель, Аврори і Тіани (Артикул: 41162) на нашому сайті. Доставка здійснюється не тільки по м. Київ, а й по всій Україні.

  • 5.0

    6 бер, 2019
    Доньці подобається лего, це якісні набори, які вповній мірі розвивають увагу, дрібну моторику. Нещодавно купили новий набір - Королівське свято Арієль, Аврори та Тітани. У наборі все продумано до дрібнх діталей, кольорова гама спокійна, все в одному стилі, у кожної з героїнь є свій улюбленець та своє місце, ігрова зона. Гратися одне задоволення. Рекомендую.
  • 5.0

    15 лют, 2019
    Замечательный набор для увлекательной игры, в нем фигурки трех героинь: Авроры, Тианы и Ариэль, красивый замок, а также масса аксессуаров, с помощью которых возможно придумать большое количество разных игровых сюжетов. Можно танцевать на специальной крутящейся подставочке, расположенной в замке, можно приготовить еду на оборудованной кухоньке, кататься на оригинальной колеснице, или же устроить посиделки с друзьями за вкусным круассаном в красиво декорированных креслах. Играя таким конструктором прекрасно развивается координация движений и фантазия у ребенка, все предметы с легкостью можно использовать для игры с другими подобными сериями Lego, поэтому считаю его хорошим выбором.

Рекомендуємо подивитися ці товари