>
Уточнити наявність у постачальника
2999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

237 шт.
2 шт.
35.4 × 5.9 × 19.1 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Допоможіть чарівній Попелюшці потрапити на бал!

Тільки що фея перетворила стару сукню Попелюшки в прекрасний блакитний наряд принцеси, вишитий дорогоцінним камінням. Прекраснішої сукні Попелюшка ніколи не одягала раніше, вона немов з її мрії.

Як же відправитися на бал без красивих туфельок? Тітонька-фея і тут зробила для Попелюшки подарунок, презентувавши їй черевички з чистого кришталю, про які мріє кожна дівчинка. Саме туфелька, проте вже після балу, зіграє важливу роль в житті Попелюшки, пам'ятаєте? Адже більше в усьому світі не знайти таких кришталевих туфель.

Далі потрібно придумати, як відправитися на бал. Для цього тітка-фея розрізала гарбуз, вийняла всю м'якоть і одним дотиком своєї чарівної палички перетворила гарбуз на білу позолочену карету. А двох мишей обернула на красивих білих коней.

Але що найголовніше, тітка-фея суворо наказала Попелюшці повернутися додому до півночі, інакше все зачароване отримає свій первинний зовнішній вигляд. Не можна спізнитися ні на хвилинку, бо карета знову стане гарбузом, коні — мишами, а гарне вбрання — старою, поношеною сукнею.

Що буде з Попелюшкою далі? Як складеться її доля, чи встигне вона повернутися до опівночі додому? Справжня магія і веселі пригоди чекають всіх шанувальників серії LEGO Disney Princess.

Створюйте свій сюжет відомої казки разом з ЛЕГО Disney Princess Королівська карета Попелюшки (43192). Як пройде бал, чи закохається принц в Попелюшку? Чи зможе знайти свою любов після балу серед всіх дівчат королівства, приміряючи кожній загублену кришталеву туфельку?

Комбінуйте набори ЛЕГО Disney Princess для створення повної і цікавої історії про Попелюшку!

Що в коробці?

  • 237 деталей:
  • 2 мініфігурки:
  • інструкція по збірці.

Купити набір LEGO Disney Princess 43192 Королівська карета Попелюшки ви зможете в нашому інтернет-магазині.

  • 5.0

    9 чер, 2021
    Не знала что подарить внучке, в магазине посоветовали взять этот набор, пообещали, что ей точно понравиться. Собственно, так и получилось, ведь здесь уйма игровых возможностей. Начиная от покормить мышку сыром и заканчивая отправиться на такой долгожданный балл. Минифигурки подвижные, их можно даже разместить на лошади. Карета красиво украшена золотыми деталями. Внучка и я довольны! Спасибо!
    Достоинства:
    Цвета очень красивые, нежные. А то, что карета выделена золотым, только добавляет какого-то шарма. От набора так и веет магией.
    Недостатки:
    Возможно, стоило добавить 3 лошадей, а не 2.
  • 5.0

    9 чер, 2021
    Для маленькой фанатки Золушки это самое то, ведь все как в мультике. Можно воссоздать ту самую сцену, когда крестная отправляет её на балл. Помимо лошадей есть даже маленький мышонок-помощник и кусочек сыра для него. В карете достаточно места, Золушка доедет с комфортом. Можно сказать, такой себе бизнесс-класс.
    Достоинства:
    Внимание к деталям просто на высоте, у крестной есть даже волшебная палочка. На верхушке кареты корона, для настоящей принцессы.
    Недостатки:
    Жаль, что хрустальные туфельки здесь лишь плитка с принтом.
  • 5.0

    9 чер, 2021
    Красивый набор. Единственное, нам потребовалась минута, чтобы понять, что нам нужно снять спины лошадей, чтобы седла подходили для лошадей. В итоге все получилось очень красиво и доченьке понравилось. Просто хотелось бы, чтобы у них была запасная накидка, потому что вещь легко потерять. Либо, была возможность докупить её. А еще лучше, чтобы разных цветов))
    Достоинства:
    Все как в Золушке: и карета, и лошади, и даже тыква есть. Больше всего крестная понравилась.
    Недостатки:
    Накидка может потеряться, что у нас уже и случилось.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари