>
Уточнити наявність у постачальника
999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

62 шт.
1 шт.
14.1 × 4.6 × 12.2 cm
5+
0 шт.

Опис

Принцеса Аврора відкриває двері своєї карети, щоб разом з кращими друзями відправитися в дивну подорож.

Опис LEGO 43173

Аврора є однією з улюблених принцес студії творця мультфільмів Walt Disney. До того ж, Аврора стала головною героїнею казки Спляча красуня французького письменника Шарля Перро.

За дивовижним збігом обставин юні любителі конструкторів ЛЕГО зможуть ближче познайомитися з Королівської каретою Аврори. Саме завдяки кареті, представленої у вигляді ЛЕГО 43173, принцеса утекла, щоб уберегти все королівство від магічного впливу чаклунки Малефісент. Поки три карети відволікають увагу переслідувачів, четверту карети Аврору належить ще скласти. Захистіть королівство від Малефісент — швидше складіть Королівську карету Аврори!

Що в коробці

LEGO 43173 Королівська карета Аврори є новинкою 2020 року. У магазині ЛЕГО можна знайти як цієї магічний комплект, так і інші версії конструкторів, адаптованих під пригоди відомих принцес.

Складається він з 62 деталей. Призначений комплект конструктора ЛЕГО для дітей старше 5 років. Для справжніх фанатів казки справжнім подарунком стане ще фігурка у вигляді сови, яка продається разом з мініфігурки самої принцеси Аврори.

Як грати

Набір Королівська карета Аврори повинна скластися з деталей, які можна знайти в коробці ЛЕГО. Щоб отримати будівельний конструктор ЛЕГО 43173, досить засканувати QR-код. QR-код розміщується на зовнішній частині коробки. Однак дитина завжди може використовувати свою уяву, щоб поєднувати деталі конструктора ЛЕГО 43173 з деталями LEGO з інших комплектів. Офіційний дилер ЛЕГО в Україні представляє великий вибір моделей, в тому числі й новинок, які привертають увагу дітей і своєю тематикою.

Чому корисно дитині

Попри те, що конструктори LEGO пропонують свій підхід до конструювання певної моделі, малюнок якої можна знайти на коробці, це все ж тренування оригінального мислення. Дитина найчастіше пропонує свої власні варіанти та інтерпретації.

До того ж, в грі з друзями діти вигадують свій власний світ. Це не тільки творчий підхід до виконання завдань, а й інтелектуальні рішення. Не сумнівайтеся, ваша дитина ще здивує своїми можливостями. Завдяки LEGO вони можуть проявитися в середовищі, яка буде найбільш комфортною для вашої дитини, — в грі з друзями або у відокремленій обстановці. Остаточний вибір завжди за вами, якщо ви граєте з Lego!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари