>
Уточнити наявність у постачальника
3499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

130 шт.
4 шт.
20.5 × 6.1 × 19.1 cm
5+
0 шт.
5.0

Опис

Перед вами новинка від компанії LEGO серії Disney Princess — портативний книжковий міні-набір, одразу з чотирма діснеївськими принцесами. Почніть незабутні пригоди разом з Аріель, Белль, Попелюшкою і Тіаною.

Набір цікавий своїм розміром і зовнішнім виглядом. Новий конструктор LEGO 43193 представлений у вигляді книги, відкриваючи яку ви опинитеся в казковому світі принцес Disney.

Книга пригод LEGO Princess

Тримаючи в руках новий конструктор ЛЕГО серії Disney Princess у вигляді красивої білосніжною книги з золотим корінцем, на якому вигравіювано логотип бренду та зображення ніжно-фіолетового кришталевого серця. На обкладинці ЛЕГО-книги зображені чотири силуети принцес в фіолетово-рожевих тонах, тільки обличчя принцес не промальовані, що залишає тим самим легку таємничість. Але по характерним ознакам легко визначити кожну з принцес. Закривається книга на надійний замок, який виконаний з кубиків LEGO.

ЛЕГО-книга буде прекрасно виглядати в будь-якому інтер'єрі, її можна розмістити на будь-якій книжковій полиці. Також набір дуже компактний, його легко взяти з собою в будь-яку подорож або на прогулянку. У відкритому вигляді книга в ширину становить 23 см, в висоту 8 см, глибиною 12 см.

Зберіть цілу колекцію книг LEGO Disney Princess, комбінуючи набори серії між собою і створюючи свій унікальний сценарій гри.

Якщо дана серія займає особливе місце у вашому серці, радимо вам також звернути увагу на наступні ЛЕГО-книги з серії Disney Princess:

  • LEGO Disney Princess Книга казкових пригод Анни та Ельзи (43175);
  • LEGO Disney Princess Книга казкових пригод Аріель (43176);
  • LEGO Disney Princess Книга казкових пригод Белль (43177);
  • LEGO Disney Princess Книга пригод Ельзи та НОКК (43189);
  • LEGO Disney Princess Книга казкових пригод Мулан (43174).

Кожну з них ви можете купити в нашому інтернет магазині. Ставайте колекціонером разом з LEGO!

Справжні чари всередині

Відкривши книгу, вашій малечі потрібно буде з 130 деталей LEGO побудувати справжній чарівний замок на морському узбережжі з підйомним мостом, використовуючи для цього просту ілюстровану інструкцію по збірці. Також покрокова цифрова інструкція Instructions PLUS і багато іншого для цього набору представлено в спеціальному мобільному додатку LEGO Building Instructions.

В процесі побудови замку, використовуйте спеціальні стікери для деталізації і декорування чарівного замку, які йдуть в комплекті. Швидше відкривайте коробку з набором і починайте конструювання локації мрії.

Улюблені міні-принцеси

У наборі представлені відразу чотири міні-версії прекрасних принцес. Кожна з них в компанії зі своїм улюбленцем.

  • Русалонька Аріель в наборі представлена ​​зі своїм другом дельфінчиком. Принцеса зображена після магічної трансформації, без риб'ячого хвоста, в людській подобі. У набір входить спеціально розроблена для Аріель водна карета, за допомогою якої вона може пересуватися по воді.
  • Добра і мила Белль в наборі представлена ​​разом зі своїм любим другом канделябром Люмьером. 
  • Казкова Тіана разом зі своєю улюбленою жабкою. 
  • Прекрасна Попелюшка зі своїм хоробрим мишеням Гасом.

Обирайте, якою принцесою будете саме ви, програвайте улюблені сцени з казок і мультфільмів, створюйте свій оригінальний сценарій гри.

Справжня книга пригод з чотирма міні-принцесами Діснея і приголомшливий чарівний замок, стане прекрасним подарунком будь-якої дівчинки, який вона завжди зможе взяти з собою. Набір подарує вашій дитині велику кількість ігрових ідей, надихне на креативні починання і розкриє творчий потенціал.

  • 5.0

    14 сер, 2021
    Я выбрал этот набор, потому что, помимо фактического построения книги, он предлагает возможность использовать его творчески, придумывая истории, связанные с четырьмя принцессами замка. Складной буклет с инструкциями, поставляемый с набором, довольно понятен. Моя дочка очень оценила присутствие персонажей, в частности 4 кукол, представляющих 4 принцесс Диснея и их друзей: Золушка с мышью Гасом, Ариэль на поплавке с дельфином, Белль с Люмьером и Тиана с лягушкой. Особенность этой книги заключается в том, что она может содержать все компоненты в небольшом пространстве и легко транспортируется.
    Достоинства:
    Классный набор для любительницы сказок. 4 узнаваемые принцессы с их друзьями. Можно обьединить с другими наборами серии.
    Недостатки:
    В закрытом виде некоторые детали отпадают. При переноске так же.
  • 5.0

    14 сер, 2021
    Набір об’єднує одразу 4 казки та їх героїв. Замок зроблений так, що підійде будь-якому з героїв. Навіть для Аріель є місце з водою. Напевно, найбільше нам сподобався Люм'єр та Гас, а також те, що кожна принцеса має власну корону. Механізм закриття зручний, з ним легко транспортувати книгу. Закривається щільно, деталі не повипадають.
    Достоинства:
    Замок не прив'язаний до якоїсь з принцесс. Сам набір по собі відносно великий. В кожної з 4 принцесс є корона.
    Недостатки:
    Замок трохи плаский.
  • 5.0

    14 сер, 2021
    Детали, входящие в комплект, имеют хорошее качество. Они изготовлены из нетоксичного, прочного пластика без запаха, поэтому безопасны для детей. Используемые цвета приятные и живые, способны привлечь внимание детей. Еще детей конечно же привлекут минифигурки, сразу 4 принцессы собрались здесь вместе. Очень хороший набор, чтобы ребенок поиграл с кем-то или в одиночку, а когда надоест, просто закрыл книгу.
    Достоинства:
    Детали хорошего качества и безопасны для детей. Яркие цвета. 4 фигурки. Можно закрыть и хранить внутри.
    Недостатки:
    Для такого набора очень много наклеек.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари